én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Peter Nielsen glæder sig over pokalsejr

Annonce

SønderjyskE Damehåndbold sendte torsdag aften liga-nedrykkerne Holstebro Håndbold ud af Santander Cup med en sejr på 25-23 i Arena Aabenraa.

Cheftræner Peter Nielsen kunne veltilfreds gøre status efter sejren, der gør, at de lyseblå er med i lodtrækningen til 1/8-finalen. Efter en fremragende første halvleg, hvor SønderjyskE førte 17-11, blev føringen forsvaret sikkert i anden halvleg.

– Det er altid dejligt at vinde. Det var en rigtig god og veludført kamp, hvor vi lykkes med mange ting og er i fuld kontrol gennem opgøret. Det imponerede mig, at vi defensivt lykkedes så godt med det, som vi har arbejdet med. Det tog godt nok 10-12 minutter at få tingene på plads, men vi har heller ikke spillet kamp et par måneder, forklarer Peter Nielsen.

Anført af en storspillende Pernille Johannsen, der blev topscorer, kom SønderjyskE hurtigt foran med tre-fire mål, og ved pausen var føringen på seks mål.

– Efter en fantastisk første halvleg rent offensivt, så brænder vi mere i anden halvleg, men vi går aldrig i panik, selvom de kommer tættere på til sidst i kampen. I spillet syv mod seks var der plads til forbedring, men jeg kan kun være meget tilfreds. Nu venter en kamp i ottendedelsfinalen, hvor vi får et top otte-hold på hjemmebane, udtaler Peter Nielsen.

Pokalkampen spilles i august i Arena Aabenraa. Holdet træner lige nu frem til slutningen af juni, hvor spillerne går på en velfortjent sommerferie.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Fredag D. 8. Juli 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  2
  Viborg FF
  VFF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke