én landsdel
ét sammenhold

Annonce

På besøg hos mesterholdet

Annonce

SønderjyskE’s håndboldkvinder skal forsøge at bygge videre på de gode resultater på det seneste, men det bliver en svær opgave, når mesterholdet Odense Håndbold er modstander på udebane onsdag aften.

Odense vandt i søndags Champions League-kampen i Slovenien hos Krim Mercator Ljubljana. Og i Kvindeligaen går det også ganske fint for de regerende mestre, der har hentet 16 ud af 18 mulige point. Helt fremme i tabellen er Odense side om side med Ikast, der som de eneste har taget point fra fynboerne. Det har dog ikke skræmt SønderjyskE-cheftræner Peter Nielsen, der kan se tilbage på to sejre ud af to mulige efter den lange kamppause i november.

– Vi skal tage de mange gode takter med fra de to sejre. Det er Davids kamp mod Goliat, men heldigvis er det sport, og intet er afgjort på forhånd. Du må gerne kalde mig dum, men jeg tager til Odense for at vinde kampen. Vi har troen på, at det kan lade sig gøre, siger Peter Nielsen.

Der må forventes mange tilskuere til kampen, da en sponsor har delt gratis billetter ud til opgøret.

– Det bliver fedt. Vi er glade for at kunne være del af sådan en kulisse. De vil sikkert prøve at blæse os bagover fra start, og det skal vi være forberedt på, udtaler Peter Nielsen.

Der er kampstart kl. 19.00 i Odense Idrætshal. Dommere til kampen er Henrik Grønvald Nielsen og Jakob Falkenberg Hansen, mens Mogens Hartmann er observatør.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke