Søg

Oprykningskampene er et overstået kapitel

Kasper Poulsen, 18. april 2019, kl. 13:15

Bjerringbro FH – SønderjyskE 28-25 (16-9) (2. kvalifikationskamp) 

SønderjyskE: Celina Hansen 4, Emma Kiellberg 4, Fatos Kücükyildiz 4, Nina Bech 4, Leonora Demaj 3, Sara Mitova 3, Rikke Hoffbeck 2 og Ricka Gindrup 1

Efter en lang og opslidende sæson sluttede det hele i Bjerringbro Idrætspark onsdag aften. SønderjyskE havde ikke det der skulle til, for at få oprykningskampene ud i 3 kampe og derfor endte det hele med en fortjent sejr til hjemmeholdet. Det blev i det hele taget en kamp, som kom til at minde rigtig meget om den første kvalifikationskamp.

De lyseblå bragte sig foran med 1-0 og håndterede egentlig helt okay at hjemmeholdet havde valgt at starte i 7 mod 6. Det var en klog beslutning af dem, for det gav dem muligheden for at hænge på i starten af kampen og samtidigt have muligheden for at lave den bedste start, hvis de fik succes med deres overtalsspil. Og belønningen kom ved stillingen 4-4, hvor Bjerringbro anført af  en Christina Haahr Larsen som var sprudlende i dette opgør, rykkede fra til stillingen 10-4 og reelt afgjorde kampen her.

Alt for mange dårlige beslutninger angrebsmæssigt førte ud i ingenting og man kunne notere sig at enten gik de lyseblås afslutninger over målet eller også stod Stine Broløs i vejen. Det må siges at hun ramte hendes absolut topniveau i de 2 kampe mod SønderjyskE.

Pausestillingen på 16-9 til hjemmeholdet fortæller alt om kampens forløb og de udfordringer som de lyseblå havde i 1. halvleg.

Alligevel kunne man fornemme den propfyldte hal at intet var afgjort endnu, da 2. halvleg startede op. Det var som om at Bjerringbro kun ventede på at SønderjyskE kæmpede sig tilbage og derfor afventede man hele tiden kampens udfald. De lyseblå prøvede at kæmpe sig tilbage og kom på 19-15 efter 8 minutters spil. Men dyre og alt for mange udvisninger til SønderjyskE gjorde det svært og samtidigt var hjemmeholdet bare ganske godt spillende. De øgede igen til stillingen 22-16 med 15 minutter tilbage af opgøret. Men de lyseblå var endnu ikke færdige og kæmpede sig flere gange tilbage i opgøret, så man alligevel sad med en fornemmelse af, at det i sidste ende kunne tippe de lyseblås vej.

Men da man var tættest på ved stillingen 25-22, var det igen Christina Haahr Larsen der tog sagen i egen hånd og sikrede sit hold en fortjent sejr. Det endte med en sejr på 3 mål til hjemmeholdet efter en kamp, som Bjerringbro havde ganske godt styr på i store perioder og fik vist hvordan 7 mod 6 spillet skal praktiseres i kamp.

Dermed bliver det altså Bjerringbro der kommer til at møde Ajax i bedst af 3 kampe om oprykning til Håndboldligaen. Vi ønsker Bjerringbro held og lykke i de afgørende kampe.

 

Vi formår ikke at ramme vores topniveau i kampene mod Bjerringbro og må derfor yderst skuffet se i øjnene, at det ikke bliver os, der får muligheden i de afgørende oprykningskampe. Alt det vi har kæmpet for i løbet af sæsonen smed vi væk på en uge og det gør selvfølgelig rigtig ondt på os. 

Cheftræner Oli Kecman

 

 

 

Der er stadigvæk en Santander cup kamp tilbage på programmet. Denne spilles torsdag d.09.05 kl.19.00 i Ceres Park hal 1 mod AGF. 

 

 

Foto: Finn Poulsen

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus