én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Onsdagskamp hos homogene københavnere

Annonce

SønderjyskE vandt i fredags hjemmekampen i Kvindeligaen mod Aarhus United. Nu gælder det om at få armene ned og rette fokus på onsdag, hvor der venter en svær udekamp hos København Håndbold.

Københavnerne har spillet en fin sæson og indtager femtepladsen. De har kun sat point over styr til hold i den øverste halvdel af tabellen. Mens København står på 20 point, så har SønderjyskE halvdelen af det pointtal, men vel at mærke efter de lyseblå ikke fik point i de første otte kamp. De to klubber har allerede spillet mod hinanden to gange denne sæson med to sejre til København. I pokalturneringen i august blev det til 25-28 i Aabenraa, og i Kvindeligaen 24-30 samme sted tilbage i oktober.

– Der venter en svær udebanekamp hos København, som har præsteret flot. De har en homogen trup med mange dygtige spillere, der supplerer hinanden godt. Det skal dog ikke forhindre os i at gå efter begge point, siger cheftræner Peter Nielsen.

Der er kampstart ondag den 8. februar kl. 18.30 i Frederiksberg-Hallerne. Jeppe Theis Vestergaard og Daniel Møller er dommere, mens Jørn Møller Nielsen er observatør.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 24. September 14:00
  FCH
  FC Helsingør
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 15. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  AaB
  AAB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke