én landsdel
ét sammenhold

Annonce

OH Automobiler og SønderjyskE Kvindehåndbold kører videre sammen

Annonce

SønderjyskE Kvindehåndbold og OH Automobiler har forlænget samarbejdsaftale, der kommer begge parter til gode.

Den anerkendte bilhandler fra Rødekro er således stadig medlem af den lyseblå familie, da OH Automobiler er blevet enige med SønderjyskE Kvindehåndbold om en aftale frem til sommeren 2024. Det store sponsorat er virkelig et vidnesbyrd om, at bilforhandleren er engageret i klubben, mener assistenttræner og salgskonsulent Mikael Jensen.

– Det er en kæmpe opbakning, som OH Automobiler igen viser med dette sponsorat. Vi håber naturligvis, at vi kan give dem fuld valuta for pengene med eksponering i arenaen. Både i dagligdagen hvor bilerne pryder bybilledet i Aabenraa. Samt ekstra meget til vores hjemmekampe, hvor de flotte biler står præsentabelt ved indgangspartiet.

– OH Automobiler er en vigtig samarbejdspartner for os. De er virkelig en god ambassadør for os, som støtter op om de initiativer vi kommer med samt hjælper til med få hallen fyldt til vores hjemmekampe. Det er virkelig noget vi sætter stor pris på og værdsætter. For det er de store fælles oplevelser, vi alle får i hallen, som gør, at vi kan komme til at tage næste step, både på og udenfor banen. Man bliver altid mødt med smil og åbenhed når man træder ind ad døren hos OH, og der bliver altid sagt ” det klarer vi også, udtaler Mikael Jensen.

Hos SønderjyskE  ønsker vi naturligvis at støtte dem, der støtter os, og derfor var det også helt naturligt at indgå leasingaftaler om i alt 12 flotte biler hos OH Automobiler. Derfor bliver bybilledet i den kommende tid prydet af 10 lækre Suzuki Swifts og to flotte elbiler fra Airways.

– Det er blandt andet også en af disse Suzuki Swifts, man kan vinde I vores konkurrence, som vi har lavet med OH Automobiler. Vi håber selvfølgelig at vores supportere, samarbejdspartnere og de lokale vil støtte Sønderjyske Kvindehåndbold i denne konkurrence. Og samtidig have mulighed for at vinde en Suzuki Swift, forklarer Mikael Jensen.

Brian Hansen, direktør ved OH Automobiler, er også glad for samarbejdet og understreger vigtigheden af at støtte lokalsamfundet, så området er attraktivt for nuværende beboere og tilflyttere.

– Vi har de seneste år haft et rigtigt godt samarbejde med Sønderjyske Kvindehåndbold, og derfor er vi også glade for at fortsætte det gode samarbejde omkring biler og i sæson 2023/24 samt vores fælles konkurrence. ”Vind en bil og støt elitesporten i Aabenraa”. Vi har haft rigtig god opbakning fra både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, og dem håber vi selvfølgelig på at se på lægterne igen i det nye år. Det er vigtigt for os at gøre opmærksom på vores ydelser og biler, og her hjælper sponsoratet uden tvivl, da det er med til at øge kendskabsgraden til vores virksomhed, siger Brian Hansen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke