Søg

Ny sejr og masser af mål

Kasper Poulsen, 22. oktober 2017, kl. 13:38

Bjerringbro – Sønderjyske 24-33 (11-16)

Bjerringbro: Line Kristensen 8, Christina Haahr 4, Pernille Sandtorp 3, Nanna Frausing 2, Thilde Harbo Boesen 2, Louise Marie Engstrøm 2, Rikke Tornbjerg 2 og Emilie Bangshøi 1

Sønderjyske: Helena Løjborg 6, Celina Hehnel Hansen 4, Nina Bech 4, Emily Baunsgaard 4, Emma Kiellberg 3, Rikke Hoffbeck 3, Leonora Demaj 3, Sara Mitova 2, Claudia Rompen 2 og Caroline Rasmussen 2

For første gang i sæsonen fik de lyseblå lavet over 30 mål og kunne samtidigt nyde at hele truppen efterhånden begynder at stemple ind og fordele ansvaret i mellem sig.

Tempospillet og angrebsspillet var i fokus og selvom de tekniske fejl poppede lidt for ofte op, så var det en fornøjelse at se spillerne på skift byde ind med deres styrker. Især Rikke Hoffbech og Nina Bech sprudlede på fløjene da de blev skiftet ind og fik vist masser af energi.

Caroline Rasmussen var stærk i kampens indledning og Leonora Demaj tog flot over da hun kom på banen og “fodrede” Helena Løjborg med mange flotte indspil på stregen.

Så det virkede helt fortjent at SønderjyskE kunne gå til pause foran med 5 mål. Selvom Bjerringbro i store perioder prøvede at spille 7 mod 6 fik de aldrig fuld valuta ud af dette. Både Løjborg og Claudia Rompen i målet fik straffet deres spil uden målmand og sørgede med nogle flotte scoringer for at de lyseblå trak fra i 2. halvleg.

Emily Baunsgaard fik vist gode takter i opgøret og tilførte lige præcis de ting til holdet, som hun er så dygtig til. Sammen med resten af holdkammeraterne fik man hentet endnu en sejr og vist at tingene går den rigtige vej lige nu.

Det positive i dette opgør, var tempospillet, angrebsspillet og at kampen aldrig blev spændende. Til gengæld kan der strammes op i forsvarsdelen, hvor hjemmeholdet kom for let til et par af deres scoringer.

Men holdet snuppede altså sejren og tog sin 4. sejr på stribe. Dog venter der en kæmpe udfordring næste gang hvor holdet møder liganedrykkerne fra Skanderborg. De har ligesom SønderjyskE fået en god start i 1.Division og har efter 6 kampe fået tilkæmpet sig 10 point og indtager en delt 2. plads sammen med de lyseblå.

Det er kun godt for os, at vi næste gang møder et tophold. For vi har brug for at få strammet op og få vist overfor hinanden at vi kan holde fokus og disciplinen, når der er pres på og tingene ikke fungerer optimalt. Der er ting vi kan tage med os videre fra oplevelsen mod Bjerringbro, men der er så sandelig også brug for at vi får bedre fat forsvarsmæssigt. Grobunden for sejre over topholdene ligger gemt her og vi har tænkt os at få skabt en markant forbedring, så vi giver de bedste betingelser til os selv.

Cheftræner Oli Kecman

 

Næste kamp er fredag d.27.10 kl.20.00 i Arena Aabenraa hvor Skanderborg Håndbold kommer på besøg.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus