én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Nu starter slutspillet: Verdens bedste kigger forbi Sydbank Arena Aabenraa

Annonce

For første gang nogensinde skal SønderjyskE spille slutspil i Kvindeligaen. Modstanderen onsdag den 27. marts kl. 20.00 er ingen ringere end Danmarksmestrene fra Team Esbjerg.

Norske Henny Reistad blev i fredags kåret som verdens bedste kvindelige håndboldspiller. Esbjerg-spillerens første kamp efter den flotte hæder bliver imod SønderjyskE, når slutspillet skydes i gang. Der venter altså publikum en håndbold-lækkerbisken, når Reistad med Nora Mørk og resten af kliken kommer på visit. Esbjerg gik igennem grundspillet uden at tabe et eneste point, men det var meget tæt på sidst de var på besøg i Sønderjylland. SønderjyskE tabte en tæt kamp med 28-29.

– Vi glæder os til at tage hul på klubbens første slutspil. Jeg ser Esbjerg som et af de to bedste hold i verden. Det bliver Davids kamp imod Goliat, men vi har før drillet dem. Vi skal levere en indsats helt i top elles risikerer vi en røvfuld, siger cheftræner og sportschef Peter Nielsen.

Sundhedsstaben har haft travlt med at få spillerne toptunet til slutspillet.

– Der er en god stemning på holdet, men vi skal også samle stumperne. De sidste par kampe i grundspillet har gjort ondt. Vi har prøvet at dosere det hele lidt, og det har selvfølgelig ikke været optimalt inden slutspillet, men jeg har en tro på, at vi nu vi står i slutspillet, så kan vi også løfte os, siger Peter Nielsen.

Josefine Kusk Jensen og Line Hesseldal Hansen er kampens dommere, mens Martin Gjeding er observatør.

De to andre klubber i puljen er Nykøbing Falster Håndbold og Silkeborg-Voel KFUM. Mens Esbjerg har to point med, så tager NFH et enkelt point med ind i slutspillet. Alle hold mødes ude og hjemme, og de to bedste hold fra puljen går videre til semifinalerne.

Hent billet til kampen her:
https://shop-kvindehaandbold.soenderjyske.dk/

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke