én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Nu gælder det førstepladsen

Annonce

SønderjyskE tager søndag kl. 14.00 imod Horsens HE hjemme i Arena Aabenraa. Her jagter de lyseblå den tredje sejr på stribe i kvalifikationsspillet.

Efter sejrene over Ajax København og Ringkøbing Håndbold har SønderjyskE allerede efter to kampe sikret sig endnu en sæson i Kvindeligaen. Fokus er nu rettet på at vinde de to sidste kampe, der begge er på hjemmebane. Søndagens kamp mod Horsens og onsdag kl. 18.30 mod Skanderborg Håndbold.

– Vi går på banen for at vinde hver gang, og vi tager gerne førstepladsen i kvalifikationsspillet med også. En sejr søndag mod Horsens vil være et stort skridt på den mission, forklarer cheftræner og sportchef Peter Nielsen.

Horsens har blot spillet en enkelt kamp i kvalifikationsspillet. I onsdags blev det uafgjort 30-30 mod gæsterne fra Skanderborg Håndbold. Maria Holm og Kristin Thorleifsdottir lavede 19 af Horsens-målene, mens den tidligere SønderjyskE-målvogter Claudia Rompen blev kåret til kampens spiller. SønderjyskE har 5 point, Ringkøbing Håndbold har 4 point, mens Horsens er på 3 point, men altså blot for en enkelt kamp grundet bonuspoint fra grundspillet. Ved pointlighed er placeringen i grundspillet afgørende, og her er SønderjyskE dårligst stillet af de tre hold. Vinderen af kvalifikationsspillet får en vindercheck i belønning.

Kim Borup og Allan Theils er kampens dommere, mens Claus Ulrik Nielsen er observatør.

Hent din billet her https://shop-damehaandbold.soenderjyske.dk/

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke