Søg

Nu er alt fokus på kvalifikationskampene

Kasper Poulsen, 7. april 2019, kl. 14:21

DHG-SønderjyskE 27-29 (11-17)

SønderjyskE: Nina Bech 6, Celina Hansen 6, Rikke Hoffbeck 4, Fatos Kücükyildi 4, Ricka Gindrup 3, Emma Kiellberg 2, Leonora Demaj 2, Louise Andresen 1 og Camilla Aastrup 1

Det blev en helt utrolig lørdag eftermiddag i Dalumhallerne. Sæsonens sidste kamp i 1.division inden kvalifikationsspillet til Ligaen starter. Resultatmæssigt var der ikke meget på spil for de lyseblå, men en sejr ville betyde at stimen med sejre i træk ville fortsætte og komme helt op på 10 turneringkampe i træk. Mens hjemmeholdet ville kunne fastholde deres 4. plads i tabellen, hvis de endte med sejren.

Så det var alligevel 2 hold der var friske på at gå til den og spille deres chance. Og det var de lyseblå der lavede den bedste start på kampen og kunne bringe sig foran med 3-0. Efter 10 minutters spil var stillingen 7-2. Suverænt forsvarsspil og masser af fart i fødderne var opskriften i denne periode.

DHG måtte efter 16 minutters spil smide deres 2. timeout og herefter fik hjemmeholdet lidt bedre fat. Men det var alligevel udeholdet der fortjent kunne gå til pause foran med 17-11! En super 1. halvleg, hvor forsvarsspillet så yderst tilfredsstillende ud og hvor mange gode ting blev sat i scene i angrebsspillet.

Fra 2. halvlegs start var der overskud hos de lyseblå til at prøve lidt forskellige ting af med henblik på de kommende kampe der venter. 7 mod 6 spillet blev prøvet af og denne her gang var det ikke med den store succes. Der blev sløset med afleveringerne og angrebsspillet manglede tempo.

Så efter blot 4 minutter havde hjemmeholdet reduceret til 18-15. En timeout hjalp ikke det store og lige pludselig var stillingen 19-19. DHG havde fået gang i deres tempospil og fik god opbakning af hjemmebanepublikummet.

De lyseblå slog tilbage endnu engang og bragte sig foran med 22-19, men med en velspillende Frida Maag som det helt store trækplaster fik hjemmeholdet igen fat og kunne bringe sig foran med 24-23 og 25-24. Men de lyseblå piger ønskede bestemt ikke at smide sejren og viste fremragende moral, da det hele skulle afgøres. Fatos Kücükyildi og Nina Bech viste skarphed i den afgørende fase og selvom DHG pressede på lige til det sidste, så var det med SønderjyskE i førertrøjen da kampen blev fløjtet af. 

Med sig fra kampen tager de lyseblå mange gode momenter. Der blev vist rigtig godt forsvarsspil i 1. halvleg og en arbejdsmoral uden lige i 2. halvleg, da det hele skulle afgøres.

Eneste minus ved kampen, var at Leonora Demaj måtte forlade kampen i 1. halvleg, med en træls skade. Vi håber på at se hende tilbage på håndboldbanen igen snarest.

 

Jeg er yderst tilfreds med at vi kan slutte 1.division af med endnu en sejr og dermed fastholde den gode stime vi er inde i. Men jeg savner at vi får vores angrebsspil bredt ud, så vi får spillere sat i scene hele vejen rundt og får udnyttet alle vores kompetencer. Dette vil kun gøre os stærkere og øge vores chancer for succes, forud for de kvalifikationskampe der venter på os. Kampe som vi i øvrigt ser meget frem til. 

Cheftræner Oli Kecman

 

 

 

Næste kamp spilles lørdag d.13.04 kl.15.00 på hjemmebane i Arena Aabenraa, hvor Bjerringbro kommer forbi. Der er gratis entre. 

 

 

 

 

Foto: Finn Poulsen

 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus