Nedtakt: SønderjyskE taber med et enkelt mål

Endnu en god træningskamp
Vi satte i dag kursen mod Lalandia Billund for at spille træningskamp mod Randers. Som endte med et nederlag med et enkelt mål.
Vi var ikke mange spillere i dag, da der er en del småskader der skal plejes.
Vi gik ind til kampen for at give den max gas, og for at vise og afprøve hvad vi går og træner på for tiden.
Randers starter kampen ud i 7 mod 6, som vi løser rigtig godt i forsvaret, og hvor Alberte også tager rigtig godt fra inde i målet. Det gør vi kommer foran i en periode med et par mål, op til halvlegen henter de os. Vi går til halvleg med en god fornemmelse, hvor vi er klar over at de laver mål på vores fejl, og angrebsspillet fungerer godt når vi arbejder for hinanden.
I anden halvleg følger vi stadig godt med i kampen, men der begynder at komme lidt småfejl i ny og næ, da kræfterne ikke er de samme som i starten af kampen. Vi slutter kampen af med at give det sidste der var tilbage i os, og ender med at tabe med kun et enkelt mål 28-29.
Vi er ved rigtigt godt mod!
Hør hvad træner Peter Nielsen har at sige om kampen:
“Super trænings kamp for os,
Uden cami, ricka eline, Sarah, Stine og langtids skadet Rebecca var det et smalt hold til dagens kamp..
Jeg er meget tilfreds med at vi lykkedes defensivt mod deres 7-6 i 1 halvleg og straffer dem!
Angrebs mæssigt spiller vi bare utroligt klogt med bolden, vi formår at veksle på tempoet, så vi kun løber de hårde løb når det er nødvendigt.
2 halvleg bliver vi udfordret i defensiven, de får indstillet deres angreb bedre, og vi løber måske en smule tør for kræfter.
I angrebet spiller vi igen rigtigt flot,
Vi havde igen idag u19 så spilleren Tine Geertsen med, og hun gør det igen rigtig hun får lavet 3 rigtige fine mål, så det er en spiller vi nok kommer til at se mere til..
Alt i alt en rigtig god trænings kamp, nu håber vi at kan få et par af de skadede spiller med igen så vi kan ligge mere tryk i træningerne..”
Næste træningskamp er mod Hadsten mandag d 23. Lokationen er ikke fastlagt endnu.

Lørdag D. 24. Februar 14:00