én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Mesterholdet for stor en mundfuld i udsolgt hal

Annonce

SønderjyskE’s kvinder måtte efter to sejre i træk lide et nederlag onsdag aften. De forsvarende mestre fra Odense Håndbold vandt på en udsolgt hjemmebane med 35-26.

Skulle SønderjyskE have en chance for at hente point med hjem i bussen var opskriften en kamp på allerhøjeste niveau og med ganske få fejl. Med 14 tekniske fejl i løbet af kampen mislykkedes missionen. De lyseblå gæster fulgte med til 10-8, men stille og roligt trak Odense fra til en sikker sejr.

– Selvom vi taber, så var der lyspunkter. Angrebsmæssigt spiller vi en god første halvleg, og seks mod seks fungerede det også meget godt defensivt. Vi ramte dog ikke vores topniveau, og samtidig må vi også give Odense kredit. De er et godt hold, som kommer med fysik og fart, og så blev de båret frem af en udsolgt hal med 2200 tilskuere. Det var fedt at prøve at spille i sådan en kulisse, siger cheftræner Peter Nielsen.

I anden halvleg førte Odense en overgang med 13 mål, men en timeout og en god slutspurt fik reduceret afstanden til ni ved slutfløjt.

– Vi giver aldrig op, og spillerne fortjener ros for ikke at smide det helt væk til sidst og agere turister. De viser stolthed og attitude, og det glæder mig, forklarer Peter Nielsen.

SønderjyskE-topscorer blev Pernille Johannsen med seks mål, mens Louise Ellebæk og Sarah Paulsen hver scorede fem gange. Nu er der grundet den aflyste Randers-kamp en lang kamppause frem til hjemmekampen 6. januar mod Ajax København.

Odense – SønderjyskE 35-26 (20-14)
Mål: Pernille Johannsen 6 (2), Louise Ellebæk 5, Sarah Paulsen 5, Eline Osland 3 (1), Josefine Dragenberg 2, Celina Hansen 1, Mette Degn Lassen 1, Lea Hansen 1, Katja Johansen 1, Aia Raadshøj 1
Udvisninger: Odense 1, SønderjyskE 2
Tilskuere: 2.198

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke