Søg

Målfest på Sjælland gav en sejr

Kasper Poulsen, 23. januar 2019, kl. 8:57

Roskilde-SønderjyskE 30-31 (14-18)

SønderjyskE: Fatos Kücükyildiz 8, Leonora Demaj 8, Celina Hansen 6, Sara Mitova 3, Nina Bech 3, Ricka Gindrup 2 og Louise Andresen 1

Det blev et rigtig målrig opgør, da de lyseblå var en tur på Sjælland. Hjemmeholdet som ligger placeret i den nederste halvdel af stillingen, har været igennem en svær periode og kæmper lige nu en hård kamp for at samle point nok sammen til overlevelse.

Holdet er efter jul blevet forstærket af Line Werngreen Nielsen som er vendt tilbage til klubben efter en halv sæson væk fra håndbolden. Og den hurtige højre fløj er helt klart en forstærkning af holdet.

Det blev en første halvleg, hvor udeholdet fra SønderjyskE satte sig på kampen og var foran igennem hele 1.halvleg. Pauseføringen på 4 mål blev også den største føring i kampen.

Især Leonora Demaj havde været storspillende i 1. halvleg og havde virkelig tænkt sig at komme med en stor præstation. Men også Fatos Kücükyildiz kom med noget kvalitet i den offensive del af spillet.

Men selvom der havde været rigtig mange gode aktioner i 1. halvleg tog det blot 8 minutter af 2. halvleg, før der var udlignet til 19-19 og kampen var helt åben.

Men de lyseblå hankede op i sig selv og fik endnu engang øget til en 3 målsføring halvvejs i 2. halvleg og med 7 minutter igen havde man fået tilkæmpet sig en 4 målsføring og det lignede kampens afgørelse. Men hjemmeholdet gav bestemt ikke op og lidt for passivt forsvarsspil af de lyseblå blev udnyttet af Roskilde til at udligne til stillingen 29-29.

Men på intet tidspunkt i kampen lykkes det for hjemmeholdet at komme foran og det blev heller ikke ændret til sidst i kampen. Celina Hansen var spilleren der trak en udvisning til hjemmeholdet og selv afgjorde kampen med 10 sekunder tilbage af opgøret.

En vigtig sejr til de lyseblå på Sjælland over et Roskilde mandskab, som igennem de seneste sæsoner har gjort det rigtig svært for SønderjyskE. Dermed fastholder de lyseblå 2.pladsen i rækken.

 

Vi laver rigtig mange mål, men vi lukker også alt for mange mål ind. Der har været nogle opslidende kampe for holdet i den seneste periode og derfor er vi selvfølgelig lykkelige for at vi havde ressourcerne til at trække sejren hjem. Det var en hård opgave på en hverdagsaften, men vi gjorde det og er allerede videre i forløbet. 

Cheftræner Oli Kecman

 

 

Næste kamp er lørdag d.26. januar kl.15.30 i Arena Aabenraa hvor Bjerringbro kigger forbi. 

 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus