én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Lyserøde sokker pryder fortsat spillerne

Annonce

I hele oktober måned er klubberne i Kvindeligaen gået sammen om at skabe mere opmærksomhed omkring kampen mod brystkræft. Derfor bliver det altså også til et comeback til de lyserøde strømper, når SønderjyskE Damehåndbold tager imod Skanderborg Håndbold på søndag den 23. oktober kl. 19:00.

De lyserøde strømper er et produkt af det samarbejde, der på ligaens vegne er indgået med Bambusa, der producerer strømper af lækker kvalitet takket være det høje indhold af bambusviscose.

Foruden at skabe opmærksom omkring den gode sag, så samles der ved hjælp af salg af Bambusa strømper ind til Støt Brysterne og SønderjyskE damehåndbold. Til formålet er der produceret særlige pakker med både korte ankelstrømper og de lidt længere klassiske strømper. Pakkerne indeholder således ét par lyserøde strømper, og alt overskuddet fra salget går delvist til Støt Brysterne og SønderjyskE Damehåndbold.

Sportsmanager Peter Nielsen har naturligvis også hvervet sig et par lyserøde strømper og udtaler om Støt Brysterne kampagnen:

– Udover at det er nogle pokkers lækre strømper, så støtter fansene jo nogle rigtigt gode formål, når de køber en pakke. Jeg håber, at vi kan ende med at sende et flot beløb afsted til Støt Brysterne på vegne af vores engagerede fans.

Du kan læse mere om, hvordan du anskaffer dig en stak gode strømper og støtter de gode formål lige her.

Du kan købe billetter til opgøret her.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke