Søg

De lyseblå møder de hvide

Kasper Poulsen, 25. marts 2016, kl. 11:56

Optakt SønderjyskE – Team Tvis Holstebro

Sæsonens sidste hjemmekamp venter SønderjyskE når de fredag aften kl.19.00 tager i mod Team Tvis Holstebro i Aabenraa Idrætscenter. Mens Holstebro indtager 3. pladsen i Ligaen og er klar til slutspillet, er kendsgerningerne for hjemmeholdet at de i næste sæson er at finde i landets næstbedste række, nemlig 1.Division. Men selvom det er blevet til lutter nederlag i løbet af sæsonen, så har det faktisk været ganske tæt på at man har kunnet fejre sæsonens første sejr. Man har haft en del jævnbyrdige opgør og den omvendte kamp var faktisk en af disse.

Her blev Team Tvis Holstebro virkelig presset og man måtte sent hen i kampen, før de endte med at trække fra. Kampen endte 36-32 efter 17-17 ved pausen. Her var den svenske landsholdsstreg Linn Blohm den helt store profil og lavede imponerende 13 kasser. Dette gjorde forskellen i kampen og Holstebro trak sig sejrsrigt ud af opgøret.

Nu nærmer vi os sæsonafslutningen og Holstebro indtager som sagt 3. pladsen i Ligaen. Den kæmper de for at holde sæsonen ud, så de selv kan bestemme deres modstander i kvartfinalen. På Team Tvis Holstebro holdet finder man følgende spændende navne: Norges landsholds venstre fløj Camilla Herrem og målmand Silje Solberg, en af Sveriges helt store profiler og den absolutte topscorer på Holstebro mandskabet Nathalie Hagmann og den meget spændende stregspiller Linn Blohm. Derudover findes der nogle meget interessante danske navne på holdet, så det er et yderst stærkt mandskab der kigger forbi Aabenraa, hvor de lyseblå er klar til at slås for sejren i sæsonens sidste hjemmekamp.

SønderjyskE har til dagens kamp igen nogle U18 spillere med i truppen. Anføreren for U18 holdet Lea Rømer er med på stregen, Annika Slaikjer Hansen, Julie Schnoor og Henriette Hansen er med som bagspillere, mens Cecilie Brandt er med som fløjspiller.

Da dette er sæsonens sidste hjemmekamp vil der efter kampen blive taget afsked med de spillere som forlader klubben efter denne sæson. Så kom i hallen og bak pigerne op og vær samtidigt med til at give de spillere som forlader klubben, en flot afsked.

Kampen spilles kl.19.00 i Aabenraa Idrætscenter.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus