én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Lokalt talent på kontrakt i SønderjyskE Damehåndbold

Annonce

SønderjyskE Damehåndbold har lavet en toårig kontrakt med Tine Geertsen

Sportschef og cheftræner i SønderjyskE Damehåndbold, Peter Nielsen, er stolt over, at det er lykkes at beholde et af klubbens egne talenter.

– Førsteholdstruppen tæller i forvejen mange lokale spillere, og vi er utroligt stolte over, at vi nu kan skrive kontrakt med endnu en vaskeægte lokal sønderjyde. Det er også et godt udtryk for, at vi virkelig dyrker de lokale talenter.

Tine Geertsen er et produkt af det gode talentarbejde i SønderjyskE Ungdom, der faciliteres af Rødekro Ungdom og Aabenraa Elite. I den forgangne sæson har hun præsteret flot på SønderjyskE Ungdoms u-19 hold, ligesom hun sporadisk har været omkring førsteholdet, hvor hun har allerede har vist sig flot frem.

– Vi har et tilbud til ungdomsspillerne når de er u-17 og u-19 spillere, hvor de kan spille mod de bedste i Danmark. Dette betyder utrolig meget for deres udvikling. Tine har det seneste år knoklet hårdt og bevist, at hun har talentet og viljen til at spille med de bedste. Derfor har det været et naturligt valg at belønne Tine med en 2-årig kontrakt.

– Tine har stadigvæk ét år tilbage som ungdomsspiller men kommer til at være meget med omkring ligaholdet i år – både for at suge erfaring til sig og for at vænne sig til de nye rammer.

19-årige Tine Geertsen ser frem til flere nye udfordringer i SønderjyskE Damehåndbold.

– Det at skrive min første kontrakt er meget stort, og endnu større når det er i SønderjyskE, hvor jeg har spillet siden jeg var helt lille. Jeg er glad for kontrakten, og glæder mig til en masse spændende håndboldoplevelser i landets bedste række.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke