Lige ved og næsten i dramatisk kamp

SønderjyskE’s håndboldkvinder tabte onsdag aften en spændende kamp i Arena Aabenraa. Mod Silkeborg-Voel KFUM blev det til et nederlag på 24-25.

De lyseblå skulle forsøge at følge op på de gode resultater, men desværre kom den tredje hjemmesejr i træk ikke i hus. Der var ellers muligheder for det, da SønderjyskE uden at storspille blot var et enkelt mål dårligere end gæsterne. Det fortæller også lidt om, hvor meget holdt har rykket sig siden første spillerunde, hvor det i Silkeborg blev til et nederlag på otte mål.

Opgøret startede ganske målrigt, og da Ricka Falk Gindrup gjorde det til 7-6, var der kun spillet lidt over ti minutter. Det var dog den eneste gang i kampen, hvor de lyseblå var foran. Gæsterne trak fra i en rodet første halvleg, der sluttede med 11-15 på tavlen.

I anden halvleg var SønderjyskE derimod det bedste hold, og derfor blev det også ganske spændende til sidst. Både Stine Broløs og Alberte Stenderup tog godt fra i målet, og ved 21-23 med under ti minutter tilbage opstod der en lille stillingskrig med misbrugte muligheder hos begge hold. Hjemmepublikummet var tydeligvis ikke helt tilfredse med dommernes kendelserne undervejs, og frustrationen over et straffekast, som ikke blev dømt, kostede også en udvisning til cheftræner Peter Nielsen med under tre minutter tilbage. Alligevel fik Aia Raadshøj reduceret til 22-23 med under et minut tilbage. Tættere på kom SønderjyskE desværre ikke, da gæsterne fik scoret, inden SønderjyskE med slutfløjtet reducerede endnu en gang.

Næste opgør er onsdag 18. januar kl. 18.30 hos Team Esbjerg, mens Ikast Håndbold er modstanderen tirsdag 24. januar kl. 19.00.

SønderjyskE – Silkeborg-Voel 24-25 (11-15)
Mål: Louise Ellebæk 5, Sarah Paulsen 4, Olivia Simonsen 3, Celina Hansen 3, Pernille Johannsen 3 (2), Ricka Falk Gindrup 2, Mette Degn Lassen 1, Lea Hansen 1, Aia Raadshøj 1, Eline Osland 1
Udvisninger: SE 3, SV 2