én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Lea Hansen vender hjem til Sønderjylland

Annonce

SønderjyskE Damehåndbold har skrevet en toårig kontrakt med Lea Hansen, der vender hjem til Sønderjylland efter fem år hos ligaklubben Silkeborg-Voel KFUM.

En sønderjyde vender hjem og er klar til at forstærke SønderjyskE Damehåndbold efter sommerferien.

22-årige Lea Hansen, der stammer fra Bylderup-Bov, har spillet de seneste fem sæsoner i ligaklubben Silkeborg-Voel KFUM, men til sommer vender højrefløjen hjem til SønderjyskE Damehåndbold, hvor hun har lavet en toårig aftale.

Sportschef og cheftræner Peter Nielsen glæder sig over, at det er lykkes at skrive kontrakt med ligaspilleren.

– Vi er utroligt stolte over, at vi kan tiltrække en spiller af Lea Hansens kaliber til SønderjyskE Damehåndbold. Hun har trådt sine børne- og ungdomssko i landsdelen og været en del af talentarbejdet i moderklubben, og vi glæder os over, at hun nu vender hjem til det spændende håndboldprojekt i Sønderjylland. Trods hendes unge alder er hun en spiller med mange års erfaring fra ligahåndbold, og det er en cadeau til hele den rejse, vi har været på de seneste to år, at hun nu kommer til vores klub.

– Lea Hansen er en moderne fløjspiller, der er god i kontra og dygtig i hjørnet, og samtidig er hun brølstærk og kan løse flere defensive opgaver. Efter vores samtaler er jeg helt sikker på, at hun vil være med til at styrke os i både kamp og vores daglige miljø, siger Peter Nielsen.

Lea Hansen glæder sig til at vende hjem til Sønderjylland og SønderjyskE Damehåndbold.

– Jeg valgte SønderjyskE af flere grunde. Jeg er født og opvokset i Sønderjylland, så da muligheden for et samarbejde igen opstod, betød det rigtig meget for mig. Jeg får dermed mulighed for at kombinere min karriere, uddannelse og familie. Desuden ser jeg på en klub i udvikling og med rigtig gode værdier både træningsmæssigt og personligt.

– Jeg har de seneste fem år spillet i ligaen, og jeg har derved allerede samlet en god erfaring, som jeg håber på at kunne bidrage med i klubbens ambitioner. Jeg tror på, at SønderjyskE kan etablere sig i ligaen, og jeg vil gøre alt for, at det mål kan realiseres, siger Lea Hansen.

Daniela Gustin stopper sin karriere
Mens vi skal sige goddag til Lea Hansen, skal vi tage afsked med Daniela Gustin. Den 27-årige svenske højrefløj har besluttet sig for at stoppe sin aktive karriere til sommer.

– Vi har over en periode haft samtaler med Daniela Gustin om fremtiden, og hun er kommet frem til den beslutning, at hun ønsker at stoppe sin karriere. Hun har haft en flot karriere, der har bragt hende til Tyskland og flere ligaklubber i Danmark, og hun har spillet 32 landskampe for Sverige. Vi takker hende for det år, hun har været i SønderjyskE, hvor hun har været topprofessionel og en rigtig holdspiller. Hun har også vist klassen på banen, og alene i de tre seneste kampe har hun scoret 25 rene mål. Vi takker hende for indsatsen i den lyseblå trøje og ønsker hende og familien alt det bedste fremover, siger Peter Nielsen.

Lea Hansen i Silkeborg-Voel-trøjen. Foto: silkeborgvoel.dk

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke