Svend-Erik Boysen

Kneben sejr over Gudme

2 point med hjem fra Gudme, efter en kamp hvor vi slet ikke var hvor vi skulle være

Fredag tog vi til Sydfyn, hvor vi skulle møde Gudme. Inden kampen havde der været stor fokus på, vi fra start af skulle give alt, hvad vi har for at bevise overfor os selv, at de 2 seneste kampe niveaumæssigt ikke var godkendt.

Desværre blev kampen mod Gudme en fortsættelse af de tidligere dårlige takter… I første halvleg spiller vi ikke med det flow i vores angrebsspil, som vi ellers havde trænet på i løbet af ugen. Vi får slet ikke lukket ned i vores forsvar, og hjælper ikke hinanden. I returløbet kommer vi ikke ordenligt på plads, i forsvaret som gør der ikke bliver dækket ordenligt op. Vi går til halvleg 12-15 til Gudme. Vi ved at alt kan gøres mange gange bedre, end hvad der er blevet præsteret indtil nu. I løbet af anden halvleg bliver forsvaret bedre og der bliver lukket mere ned og tacklet meget mere igennem. Dog halter vores angrebsspil stadig. Først efter 42 minutter kommer vi op og står lige med dem til 18-18. De resterende minutter vender kampen til begge sider, og vi trækker heldigvis det længste strå efter 60 minutter og vinder kampen 22-21.

Vi går fra kampen og er glade for de 2 point, men med en rigtig dårlig fornemmelse, over at vi ikke præsterer som et hold, som vi har vist, vi kan i træningskampene.

Tak til alle der kom for at støtte op, det sætter vi rigtig stor pris på.

Målscorere: Sofie Schelde 7, Pernille Johannsen 5, Camilla Aastrup 3, Daniela Gustin 2, Lene Østergaard 2, Alberte Kristensen 1, Celina Hansen 1, Katja Johansen 1

Næste kamp er på hjemmebane lørdag d. 2 kl. 13:00 mod Lyngby Håndbold Klub.

Lørdag D. 6. April 14:00