Ketchup-effekt: SønderjyskE vandt igen

For anden gang på fem dage hentede SønderjyskE en sejr i Kvindeligaen. Hjemme i Arena Aabenraa blev Ringkøbing Håndbold nedlagt med cifrene 30-26.

Cheftræner Peter Nielsen sagde tidligere på sæsonen, da holdet endnu en gang havde været tæt på point, at han havde en tro på sit hold, og når den første sejr kom, så skulle der nok komme flere. Det med ketchup-effekten fik han ret i.

Holdene fulgtes ad til 9-9, og resten af kampen var SønderjyskE foran via 15-13 ved pausen. Ligesom i søndags, så kom sejren ikke i fare til sidst, hvor de lyseblå værter var foran med seks mål med under fem minutter tilbage. Hvor det i Horsens var Stine Broløs, som lyste op i målet, så ville Alberte Stenderup Rasmussen også lege med i dag. Hun leverede mange gode redninger og kom oveni på måltavlen med et vigtigt mål. Redningsprocenten viste 43 til sidst.

På stregen fulgte Josefine Dragenberg op på den gode præstation i søndags, og denne gang scorede hun fem gange på seks forsøg. Det var nok til at blive sit holds topscorer, da bredden lyste op med 13 forskellige målscorere. Den gode bredde var tydeligvis med til at bane vej til sejren. Aia Raadshøj kom også måltavlen og fik dermed scoret sit første mål i SønderjyskE-trøjen.

Med sejren rykker SønderjyskE op på 12.-pladsen, og der er blot to point op til aftenens modstander på niendepladsen. Onsdag den 7. december gælder det den svære udekamp hos mesterholdet Odense Håndbold. Der er kampstart kl. 19.00 i den fynske hovedstad.

SønderjyskE – Ringkøbing 30-26 (15-13)
Mål: Josefine Dragneberg 5, Sarah Paulsen 4, Eline Osland 4 (2), Pernille Johannsen 3, Louise Ellebæk 3, Sofie Schelde-Rasmussen 2, Celina Hansen 2, Mette Degn Lassen 2, Lea Hansen 1, Ricka Falk Gindrup 1, Katja Johansen 1, Aia Raadshøj1, Alberte Stenderup Rasmussen 1
Udvisinger: SønderjyskE 3, Ringkøbing 1