Søg

Kampen om toppen

Kasper Poulsen, 9. november 2018, kl. 12:16

Optakt SønderjyskE – Hadsten Håndbold

Det er en kamp om toppen af rækken, når de lyseblå møder Hadsten Håndbold. For begge hold har indtil videre smidt 4 point og har derfor 8 point efter 6 kampe. Det er derfor nødvendigt for begge hold at holde kontakten med top 3 og derfor er sejren vigtig søndag eftermiddag.

Udeholdet kommer til Arena Aabenraa med god selvtillid efter 3 sejre på stribe. Først blev Oddense-Otting slået på udebane med en enkelt kasse, hvorefter Gudme HK blev sat på plads i en kamp, hvor Hadsten Håndbold fuldstændig sad på opgøret. I deres seneste optræden slog de Vendsyssel Håndbold i en tæt affære, men hvor de trak fra i slutfasen af kampen.

Så de er inde i en god periode for tiden, efter en meget sløv start på sæsonen, hvor de fik røvfuld af både TMS Ringsted og Bjerringbro på egen hjemmebane. Holdet består af mange unge spillere og svinger derfor lidt i kvalitet, men er stadigvæk et rigtig godt bud på en topplacering i rækken.

Ude på venstre fløj finder man den skarpe duo Laura Christiansen og Kathrine Skipper. Førstnævnte er holdets topscorer og har indtil videre været det bedste våben i kontrafasen.

I bagkæden dukker navnet Josefine Orby op. Hun har igennem de seneste sæsoner været en bærende spiller for holdet og er stadigvæk spilleren der tager godt med ansvar og får angrebsspillet sat godt op.

Den nytilkomne bagspiller fra Randers HK, Rikke Thorngaard, har vist sig at være et frisk pust i bagkæden og kan med hendes individuelle kvaliteter gøre det svært for forsvarsspillerne. Hadsten Håndbold har været gode til at sætte hende i mand mod mand situationer og udnytte hendes kompetencer her.

I målet har Sophie Moth og Sophie Toft på skift haft nogle store kampe, hvor de har været med til at gøre en forskel. De var senest man of the match i kampene mod Gudme HK og Vendsyssel.

Hjemmeholdet giver debut til Szabina Meyer på hjemmebanen i Arena Aabenraa. Hendes professionalisme har virkelig skinnet igennem til træningen og hun har allerede givet holdet meget. Derfor vil der helt sikker være et vågent øje på hende i søndagens opgør.

 

Begge hold vil gå ind til kampen med en ambition om at vinde og der er bestemt kvalitet til dette hos de to mandskaber. Vi har selv flere bagspillere som er sprudlende for tiden og som virkelig kommer med noget power og energi. Derudover begynder vores kontrafase, at tegne sig på sådan en måde i kampene, som vi selv stræber efter, hver eneste gang til træning. Så hvis vi kan få løst de forsvarsudfordringer der venter på os, vil vi kunne få smidt bolden op i modstanderens mål og få skabt lidt stemning på tilskuerpladserne. Det tror jeg både publikum og vi selv, vil sætte pris på 🙂 

Assistenttræner Kasper Poulsen

 

 

 

Kampen mod Hadsten Håndbold spilles søndag d.11.11 kl.15.30 i Arena Aabenraa. 

 

 

 

Foto: Finn Poulsen


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus