Søg

En kamp der havde det hele

Kasper Poulsen, 11. marts 2018, kl. 12:57

455

SønderjyskE – Fredericia 29-29 (14-16)

SønderjyskE: Caroline Amalie Rasmussen 6, Leonora Demaj 5, Celina Hehnel Hansen 4, Emma Kiellberg 4, Emily Baunsgaard 4, Ricka Falk Gindrup 2, Rikke Hoffbeck 2, Sara Mitova 1 og Pernille Johannsen 1

Kampen mod Fredericia udviklede sig til at være en kamp, som havde det meste. Hjemmeholdet kæmpede bravt med angrebsspillet de første 20 minutter, mens målene fløj ind i den anden ende. Så efter små 20 minutter måtte man tage en timeout ved stillingen 6-11!

Det hjalp en lille smule, men alt for mange ukvalificerede afslutninger og for dårligt forsvarsspil, gjorde betingelserne rigtig svære for hjemmeholdet. Caroline Rasmussen skabte dog noget lys for de lyseblå, da hun i sidste sekund sørgede for at reducere til stillingen 13-17.

Caroline Rasmussen spillede i det hele taget en flot kamp og blev også fortjent kåret til kapens bedste spiller. Hun var kampafgørende i flere situationer.

En anden SønderjyskE spiller som blomstrede op i kampens hede, var den tilbagevendte målmand Hafdis Renötudottír. Efter en lang skadespause var hun tilbage på banen og var med til at holde de lyseblå inde i kampen.

Hun havde en væsentlig andel i at hjemmeholdet fik kontakt med Fredericia ved stillingen 22-23, med blot 15 minutter tilbage af opgøret. Leonora Demaj havde efter en svær start på kampen, fundet det gode spil frem og hendes tempo op af banen og gåpåmod gav et par vigtige scoringer. Og da Celina Hansen samtidigt gjorde sit bedste for at skabe rummene på banen, var tegningen til et stort comeback til stede.

Med 2 minutter tilbage af kampen, lykkes det SønderjyskE at komme foran for første gang i kampen ved stillingen 28-27! I perioden op til dette, er der grund til at rose Emily Baunsgaard for hendes sublime angrebsspil, hvor hun træf mange gode beslutninger og tilkæmpede sig overtaget på Fredericia målmanden.

Og da kampen først gik ind i den afgørende periode, var det Caroline Rasmussen som tog et stort ansvar og fuldendte en god præstation. Men udeholdet fra Fredericia gav ikke op og med 2 flotte scoringer af Camila Pytlick, bragte holdet sig foran med 29-28, med blot 20 sekunder tilbage af opgøret.

Der blev smidt en timeout fra hjemmeholdet side af, men udeholdet fik afværget i første omgang og det hele skulle derfor afgøres på et frikast efter tid. I mange situationer ville kampen være afgjort her, men ikke når man står overfor SønderjyskEs Leonora Demaj. For 3. gang i denne sæson viste hun vejen og satte en ualmindelig flot scoring ind.

Dermed endte kampen 29-29 og de lyseblå er tilbage på rette kurs igen efter to nederlag i de seneste par kampe.

 

Det betyder meget for os, at vi fik point ud af vores anstrengelser. For vi kæmper lidt med tingene lige nu og det er derfor vigtigt, at spillerne kan se at en god indstilling og arbejdsindsats belønnes, selvom spillet ikke er knivskarp for tiden. Det lysende øjeblik i kampen,  så vi i 2. halvleg, hvor vores angrebsspil for alvor fik fat og dette giver tro på mere. Nu stepper vi op og ser om vi kan løfte os yderligere som hold.

Cheftræner Oli Kecman

 

 

Næste kamp er på udebane mod Rødovre HK søndag d.18.03.18 kl.15.00 i Rødovre Stadionhal.

 

 

Foto: Finn Poulsen

 

 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus