én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Jan Kristensen udbygger godt samarbejde

Annonce

Tømrermester Jan Kristensen har siden starten af 2022 været en engageret samarbejdspartner i SønderjyskE Damehåndbold og har allerede nu øget sit bidrag til klubben. Derfor kan han fremover bryste sig af at være personlig sponsor for en af holdets helt store ”målslugere”, Sarah Paulsen.

Jan Kristensen har været med på holdet siden forrige i sæson i 1. division og har med glæde kunne følge holdet under oprykningen og den hæderlige indsats i Kvindeligaen:

– Det er jo prisværdigt, at de unge kvinder har gjort det så godt i en liga, der er blandt verdens stærkeste. Selvom niveauforskellen på 1. division og liga i enkelte tilfælde kommer til udtryk, så er jeg, som sponsor, meget stolt af projektet.

Samtidig er det fedt, at man som sponsor virkelig føler sig som en del af holdet, vurderer Jan Kristensen:

– Vi føler virkelig at hele holdet er nærværende og tilgængeligt. Til arrangementerne i Arena Aabenraa snakker spillerne glædeligt med os sponsorer, og det gør, at man føler sig indlemmet i den lyseblå familie.

Det er ikke kun spillerne, man får en god relation til – det er også de øvrige sponsorer:

– Det er helt klart et mål at gøre brug af netværket i klubben. Jeg håber på at kunne finde både kunder og samarbejdspartnere til de mange arrangementer, slutter Jan Kristensen.

Foruden eksponeringen i det personlige sponsorat af Sarah Paulsen, den store gulvreklame i Arena Aabenraa, nærværet og netværksoplevelserne omkring kampene, har Jan Kristensen kunne drage fordel af at være med i indkøbssamarbejdet, SUSAM, der er en del af sponsorpakken i Sønderjysk Elitesport:

– Jeg føler, jeg opnår stor synlighed, og som del af samarbejdet kan jeg gøre brug af en række indkøbsfordele via SUSAM. Vi fandt frem til flere relevante indkøbsområder, hvor jeg kunne spare penge. Så i dag har jeg både forsikrings-, renovations- og brændstofløsninger igennem SUSAM, fortæller Jan Kristensen.

Per Hamborg, key account manager i SUSAM A/S og SønderjyskE (Sønderjysk Elitesport A/S) har haft dialogen med tømrermesteren både omkring sponsoratet og indkøbsmulighederne:

– Det har virkelig været en fornøjelse at få Jan med på holdet. Vi mødes altid i øjenhøjde, og derfor er jeg også glad for, at vi har kunne hjælpe ham med god eksponering og besparelser på en række af vores indkøbskategorier, forklarer Per Hamborg.

Tusinde tak for opbakningen til Jan Kristensen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke