én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Jagter flere point og tilskuerrekord onsdag aften

Annonce

SønderjyskE’s håndboldkvinder kan onsdag aften udbygge pointhøsten, når Ringkøbing Håndbold er på besøg. Cheftræner Peter Nielsen håber på masser af opbakning hjemme i Arena Aabenraa, hvor der er kampstart kl. 19.00.

Man mærkede det i kampen mod Team Esbjerg. Den forskel et medlevende hjemmepublikum kan gøre. Der var næsten 700 tilskuere til opgøret mod Danmarksmestrene, og forhåbentlig bliver vi endnu flere til opgøret mod Ringkøbing. Kan vi nå rekorden på 1.178 tilskuere?

– Den stemning vi oplevede i Esbjerg-kampen må gerne gentages, og vi bliver forhåbentlig endnu flere, siger cheftræner Peter Nielsen.

Med fem point efter fem kampe er SønderjyskE at finde midt i tabellen, og det siger sig selv, at to point mod Ringkøbing vil pynte gevaldigt. Ringkøbing har to point efter de hentede en sejr mod bundproppen Ajax. Netop Ajax var SønderjyskE’s sidste modstander, og her blev det til en rekordsejr på 15 mål. Blot 18 mål scorede københavnerne.

– Vi spiller med en stor tro på egne evner i defensiven. Det giver vores målvogtere gode arbejdsbetingelser og giver også pote i offensiven med mange kontramål. Vi skal bygge videre på de gode takter, forklarer Peter Nielsen.

Gæsterne kommer med et par gamle kendinge i bussen. Leonora Demaj og Cecilie Bjerre er tilbage på deres gamle hjemmebane. Rutinerede Jane Mejlvang har markeret sig stærkt her i starten af sæsonen, hvor hun med 25 mål og 18 assists har været involveret i hver tredje Ringkøbing-scoring.

Josefine Kusk Jensen og Line Hesseldal Hansen er kampens dommere, mens Martin Gjeding er observatør.

Hent din billet her:
https://shop-damehaandbold.soenderjyske.dk/

Kampsponsor:

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke