én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Horsens tog sikkert begge point

Annonce

SønderjyskE tabte dagens hjemmekamp i Kvindeligaen efter en præstation på det jævne. Gæsterne fra Horsens Håndbold Elite vandt sikkert med 32-23 i Arena Aabenraa.

Efter et par middelmådige kampe var der håb om en opløftende kamp mod gæsterne fra Horsens. En formstærk modstander, som SønderjyskE besejrede på udebane tilbage i efteråret. Det startede også nogenlunde de første par minutter, men ret hurtigt fik Horsens koblet et greb om kampen. Efter 3-3, 4-8 og 7-8 trak udeholdet fra, og den føring slap de aldrig. Ved pausen stod der 12-18 på tavlen. SønderjyskE forsøgte sig med spil syv mod seks, og det gav også nogle mål, men Horsens scorede desværre også tre gange i træk i tomt mål.

Grundet skader måtte cheftræner Peter Nielsen rykke lidt rundt på spillerne. Fløjspiller Lea Hansen tog en tjans som back, og det gjorde hun så godt, at hun med seks mål blev sit holds topscorer. Pernille Johannsen fulgte trop med fem mål uden nogen af dem blev sat ind på straffekast.

– Det var ikke kønt i dag. Vi kæmper med flere ting for tiden, og skaderne gør det ikke lettere. Stor ros til Lea, som gjorde det rigtigt fint som højre back, siger Peter Nielsen.

Næste opgave er udekampen tirsdag den 7. marts hos Ringkøbing Håndbold.

SønderjyskE – Horsens HE 23-32 (12-18)
Mål: Lea Hansen 6, Pernille Johannsen 5, Louise Ellebæk 4, Olivia Simonsen 3, Mette Degn Lassen 2, Eline Osland 2, Ricka Falk Gindrup 1
Udvisninger: SønderjyskE 1, Horsens 2
Tilskuere: 558

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke