én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Gindrup og Co. i nyt territorie

Annonce

Lørdag kl. 15.00 jagter SønderjyskE en ny sejr i Kvindeligaen. Her gælder det udekampen hos oprykkerne Bjerringbro FH, der har fået en flot start på livet i ligaen.

SønderjyskE-stregspiller Ricka Falk Gindrup er efter en skadespause tilbage i fulde omdrejninger igen. Sidste weekend fik hun en håndfuld minutter på banen i storsejren over Silkeborg-Voel KFUM, hvor hun ligesom alle de andre markspillere kom på måltavlen. Efter rekordsejren på 14 mål gælder det om at komme lidt ned på jorden igen.

– På papiret skal vi møde et oprykkerhold, og det er måske lidt nyt territorie, at mange vil gøre os til favoritter i en udekamp. Det har vi vist ikke prøvet så mange gange før, men Bjerringbro kommer med masser af gejst, og de er ikke bare et 1. Divisionshold, som vi skal op og køre over. De har fået en flot start med to sejre i to kampe. Vi skal lidt ned på jorden igen og have fuld fokus på at arbejde benhårdt, siger Ricka Falk Gindrup.

Dommerne til kampen i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter er Nichlas Nygaard og Jonas Primdahl, mens Claus Ulrik Nielsen er observatør.

Næste opgør på hjemmebane er kampen mod Danmarksmestrene fra Team Esbjerg, der onsdag den 20. september gæster Arena Aabenraa med kampstart kl. 18.30. Du kan hente din billet på https://shop-damehaandbold.soenderjyske.dk/

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke