én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Fredagskamp på heden

Annonce

SønderjyskE’s håndboldkvinder skal igen i aktion. Modstander fredag aften er sidste års bronzevindere fra Ikast Håndbold, som tager imod på den midtjyske hede.

For de lyseblå spillere gælder det om at bygge videre på den flotte kamp mod Team Esbjerg, der først i slutfasen trak fra til sejr. Hvor modstanderen sidste weekend var sølvvinderne fra sidste år, så venter der nu en dyst mod nummer tre.

– De gode modstandere kommer som perler på en snor i vores startprogram. Vi gjorde rigtigt mange ting rigtigt mod Team Esbjerg, og skuffelsen over vi var så tæt på, skal vi lægge bag os. Vi skal igen frem med brystkassen og være dygtige til at at holde aftalerne, siger assistenttræner Mikael Jensen.

Han ser også gerne, at holdet får leveret en bedre udekamp end opgøret mod Silkeborg-Voel KFUM sidste uge. I den kamp blev der lavet alt for mange fejl.

– Vi har forlængst vist, at vi kan være med, og vi har rykket os nærmest hver uge fra første træningskamp, men lige kampen mod Silkeborg-Voel KFUM var vel vores dårligste præstation. Måske var det premierenerver over det var den første ligakamp. Vi lavede alt for mange personlige fejl. Det var meget bedre i Esbjerg-kampen, og antal af fejl skal fredag aften igen være på et minimum, fortæller Mikael Jensen.

Modstanderen fra Ikast har fået to point i de to første kampe. Det var helt sikkert en streg i regningen, at cheftræner Kasper Christensens tropper tabte med 26-27 i Randers i første spillerunde, men revanchen kom i mandags, hvor gæsterne fra Silkeborg-Voel KFUM blev besejret med sikre 33-25.

Der er kampstart fredag den 9. september kl. 19.00 i IBF Arena i Ikast.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke