én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Fredagsfest i Arena Aabenraa: København på besøg

Annonce

Fredag aften er der endelig kamp igen i Arena Aabenraa. I Kvindeligaen tager SønderjyskE’s kvinder imod København Håndbold med kampstart kl. 19.00.

Med en fredagskamp er der ingen undskyldning for ikke at møde op og få nogle festlige timer i arenaen. Efter to ugers pause tørster SønderjyskE-spillerne efter at komme i aktion igen. København Håndbold var også modstanderen i Santander Cup tilbage i august.

Vi har brugt pausen godt, og vi har arbejdet målrettet med at tage et ekstra skridt op ad stigen. Sidst vi spillede mod København var det vores første vigtige kamp denne sæson. Siden da har vi flyttet os. Vi er blevet mere bevidste om, hvad vi kan, og hvad der kræves, for at vinde kampe på det her niveau. Og mere bevidste om vores eget koncept, forklarer cheftræner Peter Nielsen.

I pokalkampen havde SønderjyskE længe København i problemer, men i den tidligere landsholdsspiller Stine Jørgensen havde gæsterne den helt store profil. Efter returen fra tysk håndbold har hun lagt hårdt ud i Kvindeligaen med 30 mål i fem kampe. Hende skal der naturligvis holdes et skarpt øje med. Andre nøglespillere er dansk-tyske Silje Brøns og målvogter Katharina Filter.

Spillerne går på banen i rosa strømper som symbol på Mærk Støtten-kampagnen. Bak op ved at besøge vores salgsbod i foyeren og køb Bambusa-sokker. Du støtter derved både SønderjyskE økonomisk og Støt Brysterne i kampen mod cancer.

Dommerne til kampen er Kim Borup og Allan Theils, mens Per Olesen er observatør. Meldgaard er kampsponsor.

Køb din billet her:
https://shop-damehaandbold.soenderjyske.dk/

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke