Søg

Fredag aften står i håndboldens tegn

Kasper Poulsen, 11. oktober 2017, kl. 21:29

Optakt SønderjyskE – Lyngby HK

Der er fredagskamp på programmet når Lyngby HK gæster Arena Aabenraa. Det er et hold som igennem tiden har udkæmpet mange slag med de lyseblå og selvom SønderjyskE har vundet de fleste dueller, så har det aldrig været uden kamp og mange gange har kampene været helt tætte.

Udeholdet har dog fået en svær sæsonstart og har endnu ikke prøvet at vinde. Sammen med Rødovre og Gudme indtager de placeringerne under stregen, da de indtil videre kun har hentet 1 point, nemlig i udebanekampen mod netop Gudme. Dog tabte de kun hjemmekampen mod TMS Ringsted med 26-25 efter et opgør der kunne være gået begge veje.

På holdet finder man det tidligere København Håndbold talent Ronja Johansen, som er deres mest scorende spiller og en type som er dejlig for et hold at have i bagkæden. Derudover har Sofie Christensen formået at sætte sit præg på holdet og allerede nu imponeret stort i bagkæden, hvor hun har været dygtig til at tage sagen i egen hånd og bruge hendes individuelle kvaliteter. Mens Julie Frilund Jacobsen er spilleren med gennembrudsstyrken og en type som kan være svær at dække op overfor.

På venstre fløj finder man den tidligere SønderjyskE spiller Frida Blohm. Hun får godt med spilletid og har indtil videre scoret 7 mål for Lyngby. I målet er det den tidligere Bjerringbro målmand Astrid Jacobsen som udgør den ene part, mens Louise Pettersson er den anden stærke halvpart. Hun stod senest en stærk 1. halvleg da Skanderborg var på besøg og denne duo hører helt sikkert til blandt de bedste i 1.division.

Hjemmeholdet er stadigvæk uden en skadet Yasmin Sieljacks, men har ellers alle spillere klar igen. Det er værd at bemærke at Sara Mitova udmærkede sig i kampen mod TMS Ringsted og sammen med Rikke Hoffbeck har de tænkt sig at fortsætte det gode spil på venstre fløj. På modsatte fløj er Pernille Johannsen ved at være oppe i fulde omdrejninger igen efter en fodskade, og mon ikke at der er nogle gode fløjmål i vente fra hende og Nina Bech også?

Og i bagkæden er flere spillere efterhånden ved at stemple ind, så man kan godt tillade sig at have lidt forventninger om et SønderjyskE hold som vil komme med pænt tempo og få mange spillere på måltavlen.

Vi har i perioder været dygtige i kontrafasen, vores forsvarsspil har været af høj klasse til tider og angrebsspillet har været sat flot op og udført med stor disciplin andre gange. Nu skal vi have sat det hele sammen og få et overblik over hvad vi egentlig kan præstere, når alt går op i en højere enhed og spillet flyder i begge ender af banen. Først og fremmest glæder vi os dog til at spille på hjemmebane igen. Arena Aabenraa er vores base og vi har tænkt os at gøre det rigtig svært for Lyngby i dette opgør. Men vi er skam klar over at det kræver stor fight af os og vi skal derfor være villige til at smide alle kræfter i det, for at kunne fuldføre missionen. 

Assistenttræner Kasper Poulsen

 

Kampen mod Lyngby spilles kl.19.30 fredag d.13.10 i Arena Aabenraa. Kom forbi og bak pigerne op hele vejen 🙂 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus