én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Fransk forstærkning til SønderjyskE

Annonce

SønderjyskE Damehåndbold har skrevet kontrakt med stregspilleren Camille Mandret fra Frankrig.

De seneste tre sæsoner har Camille Mandret spillet for klubben Toulon i hjemlandet, men den kommende sæson hedder hjemmebanen Arena Aabenraa. Med skiftet til dansk håndbold bliver hun også genforenet med kæresten, som spiller håndbold for Fredericia HK. Den forbindelse var SønderjyskE’s sportschef og træner, Peter Nielsen, ikke sen til at se muligheder i.

– Jeg havde hørt, at hun gerne ville til Danmark, og vi havde hende til en prøvetræning, hvor hun var helt enestående. En dygtig og fysisk stærk spiller, som samtidig er et meget positivt menneske med masser af humør og smil, siger Peter Nielsen.

Den 185 cm høje Mandret giver Peter Nielsen flere kort på hånden til den kommende sæson i Kvindeligaen. I forvejen har han stregspillerne Josefine Dragenberg og Ricka Falk Gindrup i truppen.

– Det giver mange tæsk at være stregspiller, og vi har været udfordret under træning og kamp sidste sæson. Med Camille står vi stærkere. Josefine og Ricka er stærke i screeningspillet, hvor de gør bagspillerne gode, mens Camille omvendt er en stregspiller, som mere skaber plads i dybden til sig selv, forklarer Peter Nielsen.

Denne sæson har Mandret scoret 52 mål i 26 kampe i den franske liga. Nu glæder hun sig til at score mål i SønderjyskE-trøjen.

– Jeg vil betegne mig selv som en stor stregspiller, der også kan spille hårdt i defensiven. Offensivt er jeg god til at gribe bolden og skabe plads omkring mig.

– Jeg har længe haft et ønske om at prøve at spille håndbold i udlandet, og da min kæreste spiller i Danmark, var det oplagt at søge den vej. Jeg er glad for, at SønderjyskE har givet mig chancen, og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe holdet. Jeg glæder mig rigtigt meget til det hele, siger Camille Mandret.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 8. Juli 13:00
  SJE
  Sønderjyske
  VS
  Silkeborg IF
  SIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 4. Juni
  SJE
  Sønderjyske
  3
  :
  2
  FC Helsingør
  FCH

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke