én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Første kamp i 2024 bliver TV-kamp og rykkes

Annonce

SønderjyskE Kvindehåndbold har netop spillet årets sidste hjemmekamp, da Skanderborg Håndbold besøgte Arena Aabenraa. Allerede nu kan vi med spænding se frem mod de første hjemmekampe i det nye år, der åbnes med et brag mod Viborg HK.

Det var langt fra første gang, der blev sat point på den lyseblå konto, da SønderjyskE Kvindehåndbold onsdag den 8. november slog Skanderborg Håndbold 30 – 26 på den SønderjyskE hjemmebane i Aabenraa. Faktisk befinder holdet sig på en aktuel 5. plads i Kvindeligaen og ligger endda a point med Nykøbing Falster Håndbold, der indtager 4. pladsen.

Samtidig er der den seneste tid sket en positiv udvikling i antallet af tilskuere, idet flere er blevet bidt af de mange fede kampoplevelser i Arena Aabenraa, hvor der både er gang i den på og udenfor banen. Senest skabte mere end 900 tilskuere rammen om det nervepirrende opgør mod Skanderborg Håndbold, og vi håber på endnu større opbakning i det nye år, hvor jagten på en plads i slutspillet for alvor sættes ind.

Succesen på banen og tribunen er ikke gået ubemærket hen, hvorfor TV2 Sport nu har tildelt SønderjyskE Kvindehåndbold en TV-kamp. Således åbner vi 2024 med et TV-dækket opgør mod Viborg HK, der, af samme årsag, flyttes fra torsdag den 4. januar kl. 18.30 til tirsdag den 2. januar kl. 20.00.

Vi håber, at du og din omgangskreds vil hjælpe os med at vise resten af Danmark, hvor vigtigt vores kvindelige elitesportshold er for Aabenraa, og hele landsdelen, ved at møde op og bidrage til en fantastisk stemning i Arena Aabenraa.

Find billetter til denne, og øvrige kampe i det nye år, lige her.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke