én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Flyvende fløj forlænger med SønderjyskE

Annonce

Tilbage i 2022 kom Lea Hansen tilbage til SønderjyskE efter ophold i SK Århus og Silkeborg-Voel KFUM. Nu er aftalen forlænget med to år.

– Det lå lige til højrebenet at forlænge med Lea. Hun har arbejdet godt og målrettet. Hun har da også taget et step fremad siden hun kom hjem igen, og der er potentiale til at blive endnu bedre, forklarer sportschef og cheftræner Peter Nielsen.

På højrefløjen danner den 24-årige Lea Hansen duo med en anden sønderjyde, rutinerede Pernille Johannsen.

– Lea er en hurtig spiller, som springer godt og hele tiden arbejder på at blive bedre i afslutningerne. Og så supplerer Lea og Pernille hinanden rigtigt godt på højrefløjen, og de giver os noget kontinuitet på den lange bane, udtaler Peter Nielsen.

Da Lea Hansen kom til SønderjyskE for to år siden udtalte hun, at målsætningen var at etablere nyoprykkede SønderjyskE i Kvindeligaen. Det må man sige er lykkedes. Efter overlevelse i ligaen den første sæson har man nu taget skridtet videre og er klar til slutspillet som top otte-klub.

– Jeg er glad for at være i SønderjyskE, som er det rette sted for mig og min udvikling. Klubben har store ambitioner, og vi lægger hele tiden nye lag på. Jeg glæder mig rigtigt meget til, at vi nu også skal prøve kræfter med slutspillet, og jeg er også spændt på, hvad fremtiden bringer, siger Lea Hansen.

Hansen og Co. starter slutspillet i aften kl. 20.00, hvor Danmarksmestrene fra Team Esbjerg gæster Sydbank Arena Aabenraa.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke