Søg

Fløjspiller vender hjem til SønderjyskE

Per Jessen, 11. maj 2017, kl. 5:30

Efter en enkelt sæson i Odense Håndbold er Pernille Johannsen tilbage hos SønderjyskE Damehåndbold, hvor den unge fløj har underskrevet en ét-årig kontrakt.

Det kan virke lidt spøjst at tale om en smårutineret spiller, når vedkommende blot er 20 år, men Pernille Johannsen kan allerede se tilbage på en håndfuld år i tophåndbold. Allerede som 16-årig fik hun ligadebut.

– Pernille er stabil og sikker i sine afslutninger, og så er hun også stærk i den forsvarsmæssige del af spillet. Hun har spillet i ligaen i tre af de sidste fire sæsoner og bliver dermed en af de mere rutinerede spillere på holdet, forklarer cheftræner og sportschef Olivera Kecman.

Pernille Johannsen er et produkt af det lokale talentarbejde, og Olivera Kecman ser frem til igen at arbejde sammen med den unge sønderjyde, der har fået sin håndboldopvækst i Rødekro IF.

– Det er altid dejligt med lokale spillere på holdet. Hun kommer med de rigtige værdier og kender kulturen i klubben. Hun kan på mange områder lære de helt unge på holdet noget, siger Olivera Kecman.

Fakta Pernille Johannsen
Alder:           20 år (26.09.1996)
Position:      Højre fløj
Kontrakt:      1 år (30.06.2018)
Tidligere klubber: Rødekro IF, SønderjyskE, Odense Håndbold


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus