Søg

Fløj forlænger med SønderjyskE

Per Jessen, 4. april 2019, kl. 5:30

Rikke Hoffbeck fortsætter i den lyseblå trøje. Den talentfulde fløjspiller har underskrevet en ny to-årig aftale med SønderjyskE.

”Junior”, som hun kaldes af holdkammeraterne, debuterede for SønderjyskE tilbage i 2015. Hun er i mellemtiden blevet 21 år og kan se tilbage på en fin sæson, hvor fløjspilleren med 73 mål allerede nu har overgået sidste sæson rent scoringsmæssigt.

– Junior er hurtig, fysisk stærk og så er hun også træfsikker foran målet. Hun er en af vores egne talenter, der med årene er vokset med opgaven, og så er hun meget professionel. Jeg ser frem til, at hun fortsætter den gode udvikling og håber selvfølgelig, at hun får drømmen om at spille liga opfyldt med SønderjyskE, siger cheftræner og sportschef Olivera Kecman.

Mens Olivera Kecman kan glæde sig over parløbet med Rikke Hoffbeck fortsætter, så bliver der tale om et farvel til Claudia Rompen. Den hollandske målmand søger nye græsgange efter denne sæson.

– Vi siger tak for kampen til Claudia. Vi har dog lige et par vigtige kampe tilbage i sæsonen, hvor vi gerne vil slutte godt af sammen, siger Olivera Kecman.

Allerede inden sidste runde i grundspillet ligger det fast, at SønderjyskE slutter på andenpladsen i 1. Division og dermed skal ud i oprykningskampe, hvor første modstander bliver Bjerringbro FH.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus