Søg

Fantastisk stemning og en sikker sejr

Kasper Poulsen, 11. februar 2018, kl. 14:55

476

SønderjyskE – Bjerringbro 30-22 (16-10)

SønderjyskE: Sara Mitova 5, Ricka Falk Gindrup 4, Emma Kiellberg 4, Nina Bech 4, Celina Hehnel Hansen 3, Rikke Hoffbeck 3, Emily Baunsgaard 3, Helena Løjborg 2, Leonora Demaj 1 og Claudia Rompen 1

Det blev en fed oplevelse for publikum lørdag eftermiddag, da der var dømt fest og gratis entre i Arena Aabenraa. Udfordringen hed Bjerringbro FH og opgaven som skulle løses var modstanderens 7 mod 6 spil. Og det endte med at blive en af de dage, hvor alt stort set gik efter planen.

For da der var spillet 5 minutter af opgøret, stod der 4-0 på måltavlen og udeholdet tog deres første timeout. Herefter blev der holdt en afstand på min 4 mål igennem resten af kampen. Efter 20 minutter var det farvel til anfører Helena Løjborg, som blev sparet lidt på bænken, mens Ricka Gindrup kom på banen og virkelig greb chancen. Udover hendes 4 flotte mål, var der et par gode assist og en stor opgave i det defensive fra hendes side af.

Den store udfordring med at løse modstanderens 7 mod 6 spil, blev løst fortrinligt og selvom de fik et par scoringer ud af det, så fik hjemmeholdet lynhurtigt straffet dem med hurtige opgiverkast og mål på lange udkast.

På fløjen strålede Sara Mitova i dette opgør og fik scoret hele 4 gange i 1. halvleg. Der blev varieret flot i afslutningerne og hun snuppede da også fortjent prisen som kampens spiller.

I målet klarede Claudia Rompen det hun skulle og mere til på egen hånd, da Hafdis Renötudottír desværre blev skadet under opvarmningen. Det lykkes igen Claudia at komme på måltavlen, da hun scorede på et flot udkast.

I bagkæden var der mange gode takter fra de lyseblå. Emma Kiellberg var stærkt i det defensive og fik scoret 4 kasser og tanket lidt selvtillid igen, mens Emily Baunsgaard og Celina Hansen fik skabt mange gode mand – mand situationer og fik bredt spillet godt ud.

Og så er der grund til at rose Nina Bech og Rikke Hoffbeck, som begge to lavede et par flotte indhop i 2. halvleg og viste stor skarphed foran målet.

Det endte med en storsejr på 30-22 efter at det flød lidt ud de sidste 14 minutter. Hjemmeholdet mistede koncentrationen lidt og endte med for mange individuelle præstationer. Men alt i alt en rigtig dejlig sejr på hjemmebane i Arena Aabenraa.

 

Det er svært at være utilfreds med stemningen og resultatet efter sådan en kamp. For vi havde publikum med os fra start til slut. Desværre må vi være ærlige og konstatere at vi ikke selv leverede varen fra start til slut. Vi blev for udisciplinerede, da vi først havde fået skabt afstand og kampen var afgjort. Vi er bedst som hold, når vi præsterer det kollektive spil og her skal vi have vores fokus hen igen. Men jeg er tilfreds med hvad jeg så i 3/4 del af kampen og det er dette vi vil tage udgangspunkt i fremadrettet. 

Cheftræner Oli Kecman

 

Næste kamp er på udebane mod Lyngby HK lørdag d.17.02 kl.14.30 i Lyngbyhallen. 

 

Foto: Finn Poulsen

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus