Søg

Fantastisk dag i Arena Aabenraa

Kasper Poulsen, 1. april 2019, kl. 13:30

SønderjyskE – Gudme HK 21-20 (9-11)

SønderjyskE: Celina Hansen 8, Fatos Kücükyildiz 4, Ricka Gindrup 2, Emma Kiellberg 1, Sara Mitova 1, Camilla Aastrup 1, Rikke Hoffbeck 1, Szabina Mayer 1, Louise Andresen 1 og Nina Bech 1

Det var en fantastisk lørdag i Arena Aabenraa. Der var SønderjyskE maskotter, hoppeborg, konkurrencer, trøjesalg og masser af grillpølser og højt humør denne dag. Mange mennesker havde valgt at udnytte det gode vejr i selskab med de lyseblå piger og andre fans som fik sig en på opleveren.

Mange sponsorere havde taget medarbejderne med i hallen og det duftede af en rigtig håndboldfest denne dag. De mere end 1000 mennesker som lagde vejen forbi Arena Aabenraa, fik da også alt hvad de kunne ønske sig af spænding inde på håndboldbanen.

For der var ingen tvivl om hvem der var på hjemmebane denne dag. Supporterne fik trommet igennem og stemningen var helt i top, da de lyseblå piger lagde bedst ud og bragte sig foran med 1-0. Forsvarsspillet så rigtig godt ud, mens angrebsspillet slet ikke var sprudlende denne lørdag eftermiddag. Og derfor var det bestemt også fair nok at Gudme, anført af en stærkt spillende Camilla Pytlick kunne bringe sig foran flere gange i 1. halvleg.

Dog kun for at blive indhentet igen. Men de lyseblå formåede ikke at bringe sig foran mere i 1.halvleg og efter at være kommet op på uafgjort flere gange i 1. halvleg, trak Gudme det længste strå til sidst og kunne gå til pause foran med 2 mål.

SønderjyskE tog initiativet fra start i 2. halvleg. Lidt ændringer i startformationen var med til at kickstarte præstationen og der blev skabt flere gode chancer og muligheder nok til at vende kampen på hovedet. Og da hjemmeholdet bragte sig foran med 13-12 lignede det at man nu ville rykke fra udeholdet. Men en udvisning ændring dette og endnu engang kunne Gudme trække fra.

Mest kritisk så det ud, da hjemmeholdet brændte sit 2. straffekast i kampen og udeholdet kunne bringe sig foran med 20-17 med 8 minutter igen! Men dette blev udeholdets sidste scoring i kampen og med en velspillende Celina Hansen i førertrøjen lykkes det de lyseblå at få udlignet til 20-20. og det var selvfølgelig også Celina Hansen der med sin scoring til 21-20, små 2 minutter før tid afgjorde kampen.

Den blev aldrig en velspillet kamp, men 2 dygtige forsvar og en viljestærk præstation af hjemmeholdet, som virkelig viste stor moral, da det hele skulle afgøres, var nok til at publikum fortjent kunne fejre spillerne efter kampen.

For selvom det var en kamp, som på papiret var uden betydning for SønderjyskEs 2. plads, så var det tydeligt at se da det hele spidsede til, at man for alt i verden ville forsvare statistikken som ubesejret på hjemmebane. Som det eneste hold i de 2 bedste rækker i Danmark.

Nu går man ind i kvalifikationsspillet, hvor Bjerringbro venter i bedst af 3 kampe. Det var derfor et vigtigt signal at sende inden kvalifikationen starter, at hjemmebanen i Arena Aabenraa er uindtagelig for tiden.

Spillerne og alle omkring holdet takker for den fantastiske opbakning i Arena Aabenraa og håber at vi ses igen når kvalifikationskampene til Dame Ligaen påbegyndes.

 

Det er en god følelse som vi kom ud af dette opgør med. Vi var rigtig meget igennem undervejs og havde både gang i forskellige forsvarsformationer, angrebsopstillinger og 7 mod 6 spillet. At vi så i sidste ende alligevel kan vende tingene til vores fordel og holde stimen som ubesejret på hjemmebane, gør mig stolt. De her spillere er ikke færdige med at imponere endnu og vi glæder os sindssygt meget til de kampe der venter på os, så snart turneringen er færdigspillet på lørdag.

Cheftræner Oli Kecman

 

 

Næste kamp er lørdag d.06.04.19 på udebane mod DHG Odense i Dalumhallerne.

 

 

Foto: Finn Poulsen


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus