én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Eventyret fortsætter efter flot slutspurt

Annonce

Eventyret fortsætter. Med 30-26 over Skanderborg Håndbold hentede SønderjyskE’s håndboldkvinder den fjerde sejr i træk. Det holdt dog hårdt, men en god lyseblå afslutning på kampen gjorde, at triumfen kom i hus. Der var sæsonrekord i Arena Aabenraa med 918 tilskuere.

– Hver gang vi kommer i problemer, så finder vi løsninger, og vi har nogle spillere, som stepper op skiftevis. En stor cadeau til hele holdet efter vi i aften var hele følelsesregisteret igennem. Vi blev ved med at køre på uden at gå i panik, og så vendte vi kampen de sidste ti minutter, udtaler cheftræner Peter Nielsen.

Det så længe ganske dystert ud, men som i de fleste eventyr, så endte det hele lykkeligt. Det var som om, at SønderjyskE slet ikke kunne finde melodien i det meste af første halvleg. Den første timeout blev taget ved stillingen 1-5. Det blev også 1-6 efter ti minutter, men så kom der heldigvis gang i målscoringen. Gæsterne blev drevet frem af en veloplagt Line Berggren Larsen, men heldigvis fik de lyseblå spillere bedre styr på hende som kampen skred frem. Omvendt havde gæsterne meget svært ved at holde Sarah Paulsen tilbage. Den lyseblå topscorer lyste op med 11 mål i løbet af de 60 minutter.

Ved pausen var SønderjyskE bagud med tre mål, 11-14. I anden halvleg var SønderjyskE flere gange ved at få kontakt, men gang på gang fik gæsterne slået hul med to-tre mål. Stine Broløs fik i målet godt fat i gæsternes skytter,  men først ved 23-23 med lidt under ti minutter tilbage vendte kampen på hovedet. Fire mål på stribe og så stod der 27-23, og dermed var kursen sat til den fjerde sejr på stribe. Akkurat Rikke Hoffbeck, der i sommer skiftede fra Skanderborg, stod for afgørelsen med målet til 28-25 i slutminutterne. Til sidst stod der 30-26 på tavlen.

På onsdag venter årets sidste kamp, når nummer fem i ligaen, SønderjyskE, på udebane møder nummer tre, Odense Håndbold. Til det opgør har vi 100 gratis billetter efter først til mølle. Du skal blot sende en mail til sh@soenderjyske.dk og oplyse navn, mailadresse samt antal billetter.

SønderjyskE – Skanderborg 30-26 (11-14)
Mål: Sarah Paulsen 11 (1), Louise Ellebæk 4, Rikke Hoffbeck 3, Nicoline Olsen 3, Lea Hansen 3, Pernille Johannsen 2, Ricka Falk Gindrup 2, Oliva Simonsen 1, Ida Lagerbon 1.
Udvisninger: SønderjyskE 5, Skanderborg 1
Tilskuere: 918


Sarah Paulsen var helt ustyrlig med 11 mål og blev efter kampen hædret som månedens spiller i SønderjyskE af supporterklubben

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke