Endnu en storsejr blev kørt i hus

SønderjyskE rider videre på den lyseblå bølge i Kvindeligaen. For anden gang på en uge kørte holdet en storsejr i hus. Lørdag eftermiddag gik det ud over Aarhus United, som blev besejret med 32-22.

Kampen startede lid rodet, men heldigvis var det SønderjyskE som først fik styr på stumperne. Især på angrebsspillet. Godt nok tog veteranen Sabine Englert godt fra i Aarhus-målet, men som halvlegen skred frem blev der også skudt hul på tyskeren. I SønderjyskE-målet spillede Nora Persson sig varm, og svenskeren endte kampen med 11 redninger og en redningsprocent på pæne 38.

– Det er fantastisk, at vi vandt en storsejr over Horsens sidste weekend og nu en storsejr over Aarhus. To direkte konkurrenter, som vi besejrer så sikkert. Vi spillede igen med stor kontrol og formåede at minimere de dårlige perioder i kampen til et absolut minimum. Og så vil jeg også gerne takke de næsten 800 tilskuere, som var i arenaen i dag. Det giver altså lige noget ekstra, når vi har arenaen godt fyldt op, siger cheftræner Peter Nielsen efter dagens sejr.

Selvom SønderjyskE til kampen måtte undvære Josefine Dragenberg, så var bredden den helt store styrke. Louise Ellebæk, som sidste uge fik comeback, fik scoret sine første mål denne sæson på hjemmebane. Fire af slagsen. På fløjen var Lea Hansen skarp med seks mål, hvilket Line Uno også kom op på.

Med dagens sejr er SønderjyskE allerede på et tocifret pointtal ni spillerunder inde i sæsonen. De ti point kan blive til tolv på fredag, hvor der venter en udekamp hos København Håndbold. Næste hjemmekamp er onsdag den 8. november kl. 19.00 mod Skanderborg Håndbold.

SønderjyskE – Aarhus United 32-22 (16-10)
Mål: Lea Hansen 6, Line Uno 6, Ida Lagerbon 4, Louise Ellebæk 4, Pernille Johannsen 3, Nicoline Olsen 3, Sara Ibranovic 2, Sarah Paulsen 2 (1), Ricka Falk Gindrup 1, Olivia Simonsen 1.
Udvisninger: SønderjyskE 2, Aarhus 2