én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Endnu en hjemmebanesejr – en rugsbrødssejr til samlingen

Annonce

SønderjyskE tog endnu en hjemmebanesejr i Kvindeligaen, da Aarhus United blev sendt hjem til Smilets By med nedadvendte mundvige. De lyseblå vandt en spændende kamp med 26-24.

Aftenens opgør var pakket ind i en masse events, og den gode stemning forplantede sig åbenbart også hos spillerne. Der var tale om et jævnbyrdigt opgør, hvor SønderjyskE det meste af tiden var ovenpå. I forhold til Viborg-kampen var der igen kommet styr på defensiven, og der blev gået til den. Både Alberte Stenderup og Stine Broløs tog godt fra i målet.

– Det var egentlig en lidt grim håndboldkamp fra vores side. En rugbrødssejr. Vi spillede lidt nat og dag, men vi har en selvtillid og tro på evnerne, som gør, at vi trækker det længste strå til sidst mod et top otte-hold. Vi viser vilje og fight og er virkelig til stede i nuet, siger cheftræner Peter Nielsen.

På intet tidspunkt i kampen var gæsterne foran med mere end et enkelt mål. Efter 13-13 ved pausen, 18-18 midt i anden halvleg og senere 22-22 slog SønderjyskE et hul. Det lignede en afgørelse, da Louise Ellebæk scorede til 25-22, men Aarhus gav ikke op. Med et minut tilbage ved 25-24 erobrede Olivia Simonsen bolden fra Aarhus-topscorer Mathilde Neesgaard, og i det følgende angreb lavede topscorer Ellebæk sit syvende mål til slutresultatet 26-24. Stor jubel i arenaen, og festen fortsatte efterfølgende i hal 5. Her var der også inden kampen spinning-event, hvor der blev samlet penge ind til SønderjyskE Damehåndbold.

– Spinning-arrangementet sad lige i skabet, og det har bare været en herlig dag. Jeg vil gerne rette en stor tak til alle, som støttede op og var med til at gøre det til et super arrangement, siger Peter Nielsen under den efterfølgende fest.

Med sejren har SønderjyskE nu vundet fire af de sidste fem hjemmekampe, og afstanden op til dagens modstander på den vigtige ottendeplads blev minimeret til tre point.

SønderjyskE – Aarhus United 26-24 (13-13)
Mål: Louise Ellebæk 7, Mette Lassen 4, Pernille Johannsen 4 (4), Ricka Falk Gindrup 3, Sarah Paulsen 3, Lea Hansen 2, Josefine Dragenberg 2, Olivia Simonsen 1.
Udvisninger: SønderjyskE 3, Aarhus 1
Tilskuere: 571

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke