én landsdel
ét sammenhold

Annonce

– En vigtig kamp for os som hold

Annonce

SønderjyskE skal igen ud i en onsdagskamp i Kvindeligaen. På udebane gælder det opgøret hos Ringkøbing Håndbold kl. 19.00.

På mange måder er det en nøglekamp for de to hold. SønderjyskE har på syvendepladsen 17 point, mens Ringkøbing på niendepladsen, der akkurat ikke giver adgang til slutspillet, har 15 point. Stregspiller Ricka Falk Gindrup kigger dog ikke så meget på tabellen, men mere på sit eget hold og selvforståelsen.

– Det er en rigtig vigtig kamp for os som hold og den måde, som vi ser os selv på. Vi har brug for at komme helt ovenpå igen og tilbage til de gode takter før jul. Vi har spillet nogle kampe, hvor vi ikke rigtigt har fundet melodien. Nu har vi efter en vundet kamp vigtigt af alt haft nogle gode træningsenheder, og det skal gerne gøre en positiv forskel, forklarer Ricka Falk Gindrup.

Frederik Ejby og Lasse Wahlstrøm er kampens dommere, mens Martin Gjeding er observatør. Tager du ikke turen til Green Sports Arena på Kirkevej i Ringkøbing, så tag en tur i Sydbank Arena Aabenraa, hvor SønderjyskE’s herrer spiller ligakamp imod Nordsjælland Håndbold med start kl. 19.00. Herrernes hjemmebane i Sønderborg er optaget af DM i badminton.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke