Søg

En stor udfordring på Sjælland venter

Kasper Poulsen, 18. januar 2019, kl. 10:57

Optakt TMS Ringsted – SønderjyskE

SønderjyskE tager lørdag en tur til Sjælland for at møde TMS Ringsted, som har været i gennem lidt af hvert indtil videre. Ambitionerne om en top 6 placering blev aldrig indfriet og sidenhen fulgte også en trænerfyring i klubben. Målet hedder nu overlevelse og dette har holdet 11 kampe til. De er p.t. placeret som næstsidst i 1. division med 6 point efter 11 kampe. Men spillematerialet er bestemt til mere end en bundplacering.

Holdet råder måske over den bedst spillende bagkæde i sæsonen, til gengæld mangler der måske noget bredde når først kræfterne er ved at være brugt.

Men de 3 bagspillere, Emma Navne, Julie Frilund og Louisa Mittet har lavet masser af mål og har et godt samspil med hinanden. De har indtil videre trukket et stort læs på holdet og er vant til at tage masser af ansvar.

Øverst på topscorerlisten for holdet finder man da også bagspilleren Emma Navne, som normalt også er den spiller med flest afslutninger i løbet af en kamp.

Derudover finder man på venstre fløj Trine Mortensen. Som er holdets kontramaskine og normalt er garant for mange mål.

Efter et par hjemmekampe, gælder det nu 2 udebanekampe i træk for de lyseblå og begge gange skal holdet en tur til Sjælland.

Det første opgør i Aabenraa endte med en smal sejr på 30-29 over TMS Ringsted.

 

Vi er klar på den opgave der venter os. Det handler rigtig meget om at få løst forsvarsopgaverne overfor deres 3 bagspillere, som konstant vil ligge et godt pres på os. Og derudover har vi selvfølgelig fokus på at få skabt de chancer, som der skal til, for at hente en meget vigtig udesejr. Det kommer til at kræve stor fight af os og masser af energi, men vi er klar på at gå hele vejen.

Assistenttræner Kasper Poulsen

 

 

Kampen spilles lørdag d.19.01 kl.14.00 i Dansk Kabel TV Arena.

 

 

Foto: Finn Poulsen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus