én landsdel
ét sammenhold

Annonce

En stor SønderjyskE-fighter stopper karrieren

Annonce

Bagspilleren Celina Hansen stopper karrieren efter denne sæson. Grundet lykkelige omstændigheder har hun spillet sin sidste kamp for SønderjyskE.

Det er et helt årti siden, at Celina Hansen debuterede i den lyseblå trøje. En kulturbærer, som efter en afstikker til København og flere alvorlige skader har kæmpet sig tilbage og altid har gjort en forskel – ikke kun inde på banen. Nu er hun gravid og venter barn nummer to. Tiden er kommet til at hellige sig familie- og arbejdslivet. Beslutningen om at sige stop er dog ikke kommet pludselig.

– Jeg har igennem et stykke tid været afklaret med, at denne sæson var den sidste på topplan. Jeg er kommet til et sted i livet, hvor håndbold ikke fylder det samme som før. Det er en beslutning, som jeg har taget, inden jeg blev gravid, forklarer Celina Hansen.

I de mange år i SønderjyskE har hun oplevet en masse. Hun sender en ekstra tak til ”læremester” Olivera Kecman og formand Hans Henrik Damgaard.

– Jeg er SønderjyskE evigt taknemmeligt. Jeg har lært så mange ting gennem årene i klubben. Både som spiller og menneske. Oli lærte mig en masse gode værdier, og så har klubben altid troet på mig.

– Det var fantastisk at være med til oprykningen sidste år og så bare være en del af den udvikling, som klubben har gennemgået med ny arena og bedre forhold. Jeg efterlader en klub i positiv udvikling. Hans Henrik og de mange gode folk i og omkring SønderjyskE har gang i en masse gode ting, og der lægges hele tiden nye lag på, udtaler Celina Hansen.

Hos sportschef og cheftræner Peter Nielsen er der kun lovord til overs for den 29-årige spiller, som denne sæson blev noteret for 20 kampe, hvor hun bidrog med 26 mål og 43 assists.

– Celina er indbegrebet af en ukuelig fighter og smittende optimisme. En stor personlighed, som har været en stor profil for os både på og uden for banen. Jeg ønsker hende alt det bedste i hendes nye liv, siger Peter Nielsen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke