Søg

En overbevisende sejr

Kasper Poulsen, 14. januar 2019, kl. 12:24

SønderjyskE-Vendsyssel 30-15 (14-8)

SønderjyskE: Rikke Hoffbeck 7, Leonora Demaj 6, Fatos Kücükyildiz 5, Celina Hansen 3, Caroline Rasmussen 3, Nina Bech 2, Louise Andresen 1, Rickia Gindrup 1, Szabina Mayer 1 og Sara Mitova 1

De lyseblå formåede at fastholde den gode statistik mod Vendsyssel Håndbold og sejrede overbevisende. Alt så ellers ikke kønt ud efter 15 minutters spil. Det var utrolig rodet og masser af tekniske fejl og knap så godt spil fra begge sider af. Men SønderjyskE havde endnu engang en dygtig målmand i Dragana Petkovska og samtidigt fik man sat sig på de sidste 15 minutter af 1. halvleg og kunne derfor fortjent gå til pause foran med 6 mål. I første halvleg var det især Caroline Rasmussen der markerede sig med nogle virkelig flotte mål, mens Leonora Demaj også havde højnet sit niveau i forhold til præstationen mod DHG.

Fra 2. halvlegs start blev det hele sat på plads. Claudia Rompen havde taget over i målet og hun stod bag mange gode udkast som førte til kontrascoringer. Og her var især Rikke Hoffbeck flyvende og blev fortjent kampens topscorer. Det væltede ned med kontrascoringer og hjemmeholdet lukkede alt luften ud af et tamt udehold.

Der var bestemt mange gode lysepunkter i sejren, en af dem var 5-1 forsvaret som blev prøvet af til sidst i kampen, hvor Alberte Mørk med stor succes fik lagt et fint tryk på Vendsyssel spillerne, som havde svært ved at komme til afslutninger.

Det hele endte med en storsejr på 30-15 og dermed anden sejr på hjemmebane i sammme uge.

 

Jeg er tilfreds med de 2 point og den måde vi tilskaffede os sejren på. Nu venter 2 svære udebanekampe på os indenfor kort tid, hvor vi skal formå at få alle vores aspekter i spil. 

Cheftræner Oli Kecman

 

 

Foto: Finn Poulsen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus