Søg

En onsdag aften i Randers

Copus, 16. februar 2016, kl. 10:07

Optakt: Randers HK – SønderjyskE

Der venter SønderjyskE en hård opgave onsdag aften i Randers. Hjemmeholdet kæmper for 3. pladsen i ligaen og har en af de mest formstærke spiller i truppen p.t. nemlig Camilla Dalby. Så der bliver nok at se til for de lyseblå, når de i udekampen mod Randers, skal forsøge at hente sæsonens første sejr.

Randers truppen består udover profilen Camilla Dalby af svenskeren Johanna Westberg, som efter sæsonen skifter til Nykøbing Falster. Hun er en hårdt skydende venstre back og den næstmest scorende spiller i Randers  trøjen. Linn Gossë sidder på spilletiden på venstre fløj, hvor hun har gjort det godt. Hun bliver dog i næste sæson afløst af Maria Fisker, som vender hjem fra Rumænien.

17. Helena Løjborg
Helena Løjborg bliver en vigtig spiller i defensiven

Stortalentet Mie Højlund nyder godt af Jane Schumachers skade p.t. da hun har overtaget playmakerrollen og udfolder her sit kæmpe talent. Det er en spændende spiller Randers har på denne position.

I målet finder man Cecilie Greve som før har været inde omkring Landsholdet, men som for tiden kun er i periferien af dette. Men som på sine bedste dage, er en skræmmende dygtig målmand.

27. Susanne Astrup Madsen
Susanne Madsen skal lykkes med hendes afslutninger,
hvis der skal laves en overraskelse i Randers

Og så bliver der gensyn med en tidligere SønderjyskE spiller, idet Rikke Vestergaard spiller for Randers HK. Mon ikke vi kan forvente at se hende på banen i dette opgør?

De lyseblå er klar til at udfordre topholdet fra Randers. Den gode indstilling skal bringes med ind på banen og så bliver det altafgørende at tempospillet bliver udfoldet.

Anfører Rikke Petersen og holdkammeraterne skal være dygtige i defensiven til at stoppe hjemmeholdets dygtige skytter, som helt sikkert vil gøre det svært for SønderjyskE ellers.

Der er lagt op til en god håndboldkamp, hvor favoritværdigheden er tårnhøj i hjemmeholdets favør og lige præcis dette, er nogle gange base for en rigtig god håndboldkamp.

Kampen spilles kl.18.30 i Arena Randers.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus