én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Drømmen skal leve videre med sejr lørdag i Arena Aabenraa

Annonce

SønderjyskE er kommet godt fra start i Kvindeligaen, og lørdag er der mulighed for flere point på kontoen. Klokken 16.00 er der kampstart i Arena Aabenraa, hvor Aarhus United kommer på besøg.

Begge klubber står noteret for otte point i otte kampe i det tætte midterfelt. Foran i tabellen er kun de tre Champions League-klubber Team Esbjerg, Ikast Håndbold og Odense Håndbold. SønderjyskE’s Sarah Paulsen ser frem til opgøret mod aarhusianerne.

– Selvfølgelig kigger vi på tabellen, men det må ikke tage for meget fokus. Det er en kamp, som vi meget gerne vil vinde. Jeg tror, det bliver en spændende kamp her på vores hjemmebane. Vi går ind til opgøret med en god følelse, efter vi har trænet rigtigt godt de sidste par uger. Det gælder om at holde aftalerne og så tage en masse energi med ind til kampen. Det var også opskriften, da vi besejrede dem i en testkamp i august, siger Sarah Paulsen.

Hun har for alvor vist målnæsen frem i de seneste kampe, og med ti mål i Horsens sidste weekend bombede hun sig ind i toppen af topscorerlisten, hvor hun med 47 mål nu er på ligaens fjerdeplads. Bagspilleren sender roserne videre til holdkammeraterne og fremhæver samarbedet med Line Uno og Ida Lagerbon.

–  Min rolle er som sidste år, og så får jeg meget hjælp af Line og Ida. Jeg synes, vi spiller hinanden gode, og nogle gange får jeg også lov til at skyde, udtaler Sarah Paulsen med et stort smil.

Cheftræner Peter Nielsen fremhæver kampens vigtighed, hvis SønderjyskE fortsat skal kigge opad i tabellen.

– Det gælder om at holde hjemmebanen. Aarhus United er et hold, som vi meget gerne skal slå, hvis vi vil drømme videre, siger Peter Nielsen.

Lars Hansen og Nicklas Mark Pedersen er kampens dommere, mens Claus Ulrik Nielsen er observatør.

Hent din billet her:
https://shop-damehaandbold.soenderjyske.dk/

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke