Søg

Det er blevet revanchetid

Kasper Poulsen, 25. januar 2019, kl. 10:23

Optakt SønderjyskE – Bjerringbro

Der venter endnu en kamp på de lyseblå damer, når de lørdag eftermiddag møder topholdet fra Bjerringbro. De indtager p.t. 4. pladsen i 1.division og er et af de 2 hold som har formået at slå SønderjyskE denne sæson.

Bjerringbro er efterhånden blevt kendte for at spille en del 7 mod 6, men har faktisk tilkæmpet sig placeringen i toppen af 1. division uden at 7 mod 6 spillet har været det afgørende. Det har til gengæld den bagkæde man har fået sat sammen, hvor spillerne er dygtige til at supplere hinanden med deres styrker.

Den rutinerede Line Gyldenløve, som både på assist spillet, men så sandelig også rent målscorermæssigt er en fornøjelse at følge, når hun folder sig ud. Hun kan de finurlige ting og hendes samspil med Christina Haar Larsen er svær at stoppe. De var dygtige sammen i sidste sæson, men denne sæson er de steppet lidt op og har fået endnu mere fart i fødderne og gør virkelig hinanden gode.

På højre back har holdet fået tilført den yderst hårdt skydende Louise Søndergaard, som efterhånden kan se sig fri for skader og kan tilføre holdet den skudkraft, de måske har manglet lidt. Hun har et vidunderligt underhåndsskud og er i det hele taget en spiller der vil skyde ens defensiv i stykker, hvis man ikke får tacklet på hende.

Alle 3 bagspillere har blikket for indspil til stregspillerne og derfor må man også bare anderkende Bjerringbros præstation denne sæson, som har ført dem helt op i toppen af rækken.

De lyseblå har lige nu en afstand på 4 point til Bjerringbro, så der er tæt i toppen og det er derfor 2 vigtige point der står på spil i lørdagens kamp.

Hjemmeholdet må desværre spille resten af sæsonen uden holdets store profil på højre back Caroline Rasmussen, da en skade har gjort at der skulle en operation til, for at hun kan blive spilleklar efter sommerferien igen. De lyseblå har allerede spillet en del kampe denne sæson uden Caroline Rasmussen, da hun har været præget af skader siden opstarten og derfor er holdet også klar til at kigge fremad og udnytte de ressourcer der er i truppen. Men vi sender de bedste tanker af sted til Caroline og det arbejde der ligger forud for hende.

 

Der findes kampe, men bare glæder sig lidt mere til end andre og dette her er en kamp, hvor vi gerne vil have vores kvaliteter på holdet frem i forreste række. Vi havde en træls oplevelse da vi sidst mødte Bjerringbro og vi er godt klar over, at vi i dette opgør hele tiden skal være et step foran modstanderen og være dygtige til at tage initiativet. Kan vi få vores kontramaskine til at brumme lidt i dette opgør og udnytte bredden i truppen, så har jeg en fornemmelse af at vi kan få den revanche vi ønsker os. 

Assistenttræner Kasper Poulsen

 

 

 

Kampen spilles lørdag d.26.01 kl.15.30 i Arena Aabenraa. 

 

 

 

Foto: Finn Poulsen

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus