én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Cheftræneren: Sæsonens hidtil vigtigste kamp

Annonce

Søndag den 23. oktober spiller SønderjyskE i Kvindeligaen hjemme mod Skanderborg Håndbold. Der er kampstart kl. 19.00 i Arena Aabenraa, og her kan de lyseblå sønderjyder med en sejr komme væk fra sidstepladsen.

– Det er sæsonens hidtil vigtigste kamp. Efter vi udelukkende som underdogs har mødt top otte-hold, så venter der nu et opgør mod Skanderborg Håndbold, der kun er et enkelt point foran os i tabellen, forklarer Peter Nielsen.

SønderjyskE står med nul point til trods for flere gode præstationer. Derfor er sønderjydernes målscore også bedre end Skanderborg. Senest tabte Skanderborg med 12 mål til København Håndbold, mens SønderjyskE kommer fra et nederlag på tre mål hos Nykøbing Falster Håndbold. Til sammenligning tabte Skanderborg også med 12 mål mod Nykøbing Falster. Det enlige point til Skanderborg kom i en udekamp i Horsens i anden spillerunde.

– Ja, det er pointene, som tæller. Dem er vi desværre ikke blevet belønnet med for vores præstationer. Det synes jeg absolut, at vi havde fortjent. Nu gælder det om at bruge lærepengene fra de første kampe rigtigt, så har vi gode muligheder for at lykkes med at vinde kampen mod Skanderborg. Ikke mindst med tilskuerne i ryggen, siger Peter Nielsen.

Cheftræneren håber på solid opbakning, og frem til fredag den 21. oktober kl. 12.00 kan der købes billetter til halv pris. Du finder billetterne her. Rabatten fratrækkes, når du har lagt billetterne i kurven.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 24. September 14:00
  FCH
  FC Helsingør
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 15. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  AaB
  AAB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke