én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Behandlingspartner har styrket SønderjyskE Damehåndbold

Annonce

SønderjyskE Damehåndbold indgik i starten af denne sæson en aftale med behandlingspartner Aabenraa Fysioterapi & Træning. Et samarbejde, der vækker stor glæde.

Det koster knubs at spille med i en af verdens bedste håndboldligaer. Spillerne hos SønderjyskE Damehåndbold er heldigvis i gode hænder med fysioterapeut Ertan Özyigit fra Aabenraa Fysioterapi og Træning. Han følger spillerne tæt i dagligdagen og sørger for deres ve og vel.

– Jeg er uddannet sportsfysioterapeut og brænder for eliteidræt. Derfor stortrives jeg også i miljøet omkring SønderjyskE Damehåndbold. Jeg synes, at vi har opbygget et godt setup, hvor vi er med i behandlingerne og hele skadesforløbet fra diagnosticering til genoptræning, siger Ertan Özyigit.

Rent forretningsmæssigt giver aftalen også god mening for Aabenraa Fysioterapi og Træning.

– Vi er både glade og stolte over at være behandlingspartner for SønderjyskE Damehåndbold. Klubben er en vigtig del af Aabenraa, og vi er en vigtig klinik i Aabenraa. Det giver god mening, at vi arbejder sammen, forklarer Ertan Özyigit.

Hos SønderjyskE udtrykkes der også stor glæde over aftalen.

– Det er en aftale, som vi er meget glade for. Det har virkeligt løftet vores sundhedssektor til glæde for spillerne. Skavankerne bliver taget i opløbet, og er skaden sket, så tages der godt hånd om hele forløbet, siger sportschef og cheftræner Peter Nielsen.

Spillerne har ikke langt fra hjemmebanen Aabenraa Arena og til behandling hos Aabenraa Fysioterapi & Træning, der har en klinik beliggende på Industrivej i byen. På billedet er indehaverne af Aabenraa Fysioterapi & Træning, Lars Brunø og Judith van Weers, flankeret af Peter Nielsen og Ertan Özyigit.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 1. April 15:30
  VB
  Vejle Boldklub
  VS
  Sønderjyske
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 18. Marts
  SJE
  Sønderjyske
  1
  :
  1
  Nykøbing FC
  NFC

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke