én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Arena Aabenraa bliver til Sydbank Arena Aabenraa

Annonce

Sydbank lægger i de kommende tre år navn til det sportslige fyrtårn i Aabenraa

I august 2017 blev Aabenraa Idrætscenter til Arena Aabenraa i forbindelse med indvielsen af den nye opvisningshal og tilhørende faciliteter. Arena Aabenraa har siden udviklet sig til at være et af de markante vartegn for Aabenraa.
SønderjyskE Kvindehåndbold har i snart 20 år haft fast base og hjemmebane i Aabenraa. Tilskuertilstrømningen og de sportslige resultater har vist en støt opadgående kurve, og Arena Aabenraa er blevet et samlingssted og et sportsligt fyrtårn for både bredde- og elitesporten.

Nu skifter den flotte arena navn, og det bliver Sydbank, som i de kommende tre år lægger navn til Sydbank Arena Aabenraa.
Salgschef i landsdelsprojektet Sønderjysk Elitesport, Jesper Danielsen, er glad og begejstret for den udvidede samarbejdsaftale med Sydbank:

– Vi har haft en super god proces og dialog med Sydbank omkring navnesponsoratet. Vi har tydeligt kunne mærke, at Sydbank virkelig ønskede at få tingene til at lykkes. Jeg vil også gerne understrege, at der er tale om en både stor og vigtig aftale i kvindehåndboldens historie.

– Det er fantastisk, at én af de helt store arbejdspladser i Aabenraa lægger navn til byens flotte arena og samtidigt viser en markant opbakning til ligahåndboldprojektet i Aabenraa. Der sker mange, gode ting omkring SønderjyskE Kvindehåndbold, og jeg håber at også andre lokale virksomheder følger trop med Sydbanks eksempel og opbakning, siger Jesper Danielsen.

Områdedirektør i Sydbank, Laurids Kudsk, er meget tilfreds med den treårige navnerettighedsaftale:
– Som den lokale bank, med mere end 100 års historie i byen, er vi stolte over at hjemmebanen for SønderjyskE’s håndboldkvinder navngives Sydbank Arena Aabenraa.
Yderligere er de lokale relationer vigtige for Sydbank, og her er forenings- og idrætslivet i høj grad netop et sted, hvor sunde værdier og relationer skabes, siger områdedirektør Laurids Kudsk.

Ifølge Jesper Danielsen er der spændende perspektiver i den nye navnerettighedsaftale:
– Sydbank har både set potentialet og mulighederne og samtidigt har man også været proaktiv og løsningsorienteret på alle områder. Det er en meget spændende markedsføringsplatform, og det er godt set af Sydbank, siger Jesper Danielsen, og fortsætter:

– Sydbank har i alle år været én af grundpillerne under landsdelsprojektet SønderjyskE, og vi glæder os i den grad over at man endnu en gang understreger sin opbakning med navnerettighederne til én af landsdelens, markante sportsarenaer. Vi er meget stolte, og det siger sig selv at vi alle på det lyseblå hold i SønderjyskE vil gøre alt, hvad vi kan for at give Sydbank maksimalt udbytte af deres investering i form af både markant eksponering og positive, sportslige overskrifter.
For det lyseblå håndboldflagskib er navnerettighedsaftalen afgørende vigtig i forhold til den fortsatte udvikling af ligaprojektet. Vi har jo netop drømt om at Aabenraa skulle udvikle sig til et rigtigt håndbold-mekka. Sportsligt går det fremragende, og vi er stolte af at vi kan invitere sønderjyderne til store oplevelser fra den øverste ligahylde i Danmark, understreger Jesper Danielsen.

Foto: Sønderjysk Elitesport A/S
Fra venstre salgschef Jesper Danielsen, SønderjyskE og områdedirektør Laurids Kudsk, Sydbank

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke