50 gode minutter var ikke nok i hovedstaden

SønderjyskE spillede længe lige op med København Håndbold i aftenens udekamp i Kvindeligaen, men københavnerne trak fra i de sidste ti minutter og sejrede 31-23.

I 50 minutter var det en ualmindelig jævnbyrdig kamp. I første halvleg førte København godt nok det meste af tiden, men kun med ét til to mål. Efter 12-11 til værterne ved halvleg tog SønderjyskE over i starten af anden halvleg. Stine Broløs stod en flot kamp i målet, og hun kom også på måltavlen, da den viste 12-14 i SønderjyskE-favør. Det blev også 14-16 og 18-19 på måltavlen i Frederiksberg-hallerne. Det begyndte så småt at dufte af en overraskelse. Da der stod 21-20 var der ti minutter tilbage, men så væltede korthuset. Hjemmeholdet scorede ti mål på de sidste ti minutter. l.

– Vi spillede længe godt, men det blev lidt grimt til sidst. Vi prøvede forgæves at spille syv mod seks, og de scorede flere gange i tomt mål. Derfor blev nederlaget også unødigt stort, forklarer cheftræner Peter Nielsen.

Nu gælder det om at se frem mod hjemmekampen den 15. februar mod Nykøbing Falster Håndbold. Der er kampstart kl. 20.15 i Arena Aabenraa.

København Håndbold – SønderjyskE 31-23 (12-11)
Mål: Mette Lassen 5, Louise Ellebæk 5, Pernille Johannsen 4 (3), Sarah Paulsen 3, Ricka Falk Gindrup 2, Celina Hansen 1, Olivia Simonsen 1, Josefine Dragenberg 1.
Udvisninger: København, SønderjyskE 2