én landsdel
ét sammenhold

Annonce

50 gode minutter var ikke nok i hovedstaden

Annonce

SønderjyskE spillede længe lige op med København Håndbold i aftenens udekamp i Kvindeligaen, men københavnerne trak fra i de sidste ti minutter og sejrede 31-23.

I 50 minutter var det en ualmindelig jævnbyrdig kamp. I første halvleg førte København godt nok det meste af tiden, men kun med ét til to mål. Efter 12-11 til værterne ved halvleg tog SønderjyskE over i starten af anden halvleg. Stine Broløs stod en flot kamp i målet, og hun kom også på måltavlen, da den viste 12-14 i SønderjyskE-favør. Det blev også 14-16 og 18-19 på måltavlen i Frederiksberg-hallerne. Det begyndte så småt at dufte af en overraskelse. Da der stod 21-20 var der ti minutter tilbage, men så væltede korthuset. Hjemmeholdet scorede ti mål på de sidste ti minutter. l.

– Vi spillede længe godt, men det blev lidt grimt til sidst. Vi prøvede forgæves at spille syv mod seks, og de scorede flere gange i tomt mål. Derfor blev nederlaget også unødigt stort, forklarer cheftræner Peter Nielsen.

Nu gælder det om at se frem mod hjemmekampen den 15. februar mod Nykøbing Falster Håndbold. Der er kampstart kl. 20.15 i Arena Aabenraa.

København Håndbold – SønderjyskE 31-23 (12-11)
Mål: Mette Lassen 5, Louise Ellebæk 5, Pernille Johannsen 4 (3), Sarah Paulsen 3, Ricka Falk Gindrup 2, Celina Hansen 1, Olivia Simonsen 1, Josefine Dragenberg 1.
Udvisninger: København, SønderjyskE 2
Tilskuere: 590

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke