én landsdel
ét sammenhold

Annonce

20 gode minutter var ikke nok

Annonce

SønderjyskE holdt stand i det meste af første halvleg, men favoritterne fra Odense Håndbold vandt i sidste ende en sikker sejr på 29-20 i kalenderårets sidste kamp.

Det startede ellers rigtigt godt. SønderjyskE var foran 5-3, og lidt over midtvejs i første halvleg var føringen på 8-7. Nora Persson havde mange gode redninger i første halvleg, men målscoringen hos de lyseblå begyndte at halte. Topscorer Sarah Paulsen gjorde ellers sit med syv mål. Tyve minutter inde i kampen misbrugte Paulsen muligheden for at udligne til 9-9 på et straffekast, og så gik det pludselig stærkt. Ved pausen førte værterne med seks mål. I anden halvleg blev der arbejdet med værkstøjskassen hos SønderjyskE-trænerteamet, men spændende blev det aldrig. En fortjent sejr til Champions League-klubben.

– Vi spillede over 20 minutter taktisk godt, hvor vi var gode til at trække tempoet ud af kampen. Vi brændte i slutningen af første halvleg for mange muligheder, og så løb de pludselig fra os. Anden halvleg blev lidt en kamp for at minimere nederlaget, men vi brugte den også til afprøve forskellige ting mod en god modstander. Blandt andet spil syv mod seks.

– En af målsætningerne blev at holde dem under 30 mål, og det lykkedes, men det var en ringe trøst. Vi gik ind til kampen med målet om at vinde. Skulle det lykkes, så krævede det et topniveau af os, og det ramte vi ikke i aften. Skarpheden var ikke god nok, men Odense fortjener også ros. De var gode til at presse os, forklarer cheftræner Peter Nielsen.

Han sendte en lyseblå takkehilsen til de omkring 100 SønderjyskE-tilhængere, som havde taget turen til Fyn. De fyldte godt i hallen, hvor der var mere end 2000 på plads.

– Vi lægger hele tiden nye lag på, og det gør vores supportere også. Det var megafedt at se så mange lyseblå farver, og de bidragede på bedste vis til en god kulisse, udtaler han.

Nu venter der en pause, og SønderjyskE kan holde jul på en flot femteplads i Kvindeligaen. Næste kampe er den 2. januar 2024 hjemme i Arena Aabenraa mod Viborg HK.

Odense Håndbold – SønderjyskE 29-20 (15-9)
Mål: Sarah Paulsen 7 (3), Louise Ellebæk 4, Nicoline Olsen 3, Ricka Falk Gindrup 2, Lea Hansen 1, Ida Lagerbon 1, Rikke Hoffbeck 1, Stine Broløs 1
Udvisninger: Odense 0, SønderjyskE 2
Tilskuere: 2115

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke